Χριστίνα Μπόμπα: Ο δύσκολος δρόμος μέχρι να μείνει έγκυος - Πότε γεννάει τα διδυμάκια;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα όμορφο ζευγάρι της εγχώριας σόου μπιζ. Όμως δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή τους. Επί δύο χρόνια προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί, χωρίς αποτέλεσμα. Στενοχωρήθηκαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Προχώρησαν σε εξωσωματική και τον Ιούνιο, περιμένουν να γίνουν γονείς σε δύο κοριτσάκια, αφού η influencer κυοφορεί δίδυμα.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Ήταν κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων όταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς. Η εγκυμοσύνη της πανέμορφης Χριστίνας έφερε χαρά στο ζευγάρι, το οποίο δεν έκρυψε στιγμή τα ευχάριστα από τους followers και το κοινό του. Κανείς όμως  δεν μπορούσε, να φανταστεί ότι πίσω από τα πλατιά χαμόγελα, κρυβόταν ένας αγώνας που περνούν αρκετά ζευγάρια τα οποία θέλουν να αποκτήσουν παιδί.

Η Χριστίνα Μπόμπα προχώρησε σε μια εκ βαθέων κατάθεση ψυχής στα "Μεσάνυχτα" και μίλησε για όλα: τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, την απογοήτευση κάθε φορά που το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και την απόφαση να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση.

Αρχικά αποκάλυψε πότε θα έρθουν στον κόσμο τα κορίτσια τους: «Γεννάω τέλος Ιουνίου. Ήταν για μας δύσκολος ο δρόμος για να κάνουμε παιδί. Κάναμε εξωσωματική και όταν κάναμε την εμβρυομεταφορά, προσευχόμουν να είναι όλα καλά. Είχαμε βάλει δυο έμβρυα και δεν τρομάξαμε γιατί το περιμέναμε, ότι ίσως είναι δίδυμα».

Επί δύο χρόνια εξομολογήθηκε πως με τον Σάκη Τανιμανίδη προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί, αλλά ένα ιατρικό θέμα που αντιμετώπιζε μείωνε τις πιθανότητες να τα καταφέρουν. Η ψυχολογική φθορά ήταν μεγάλη κι έτσι από κοινού πήραν την απόφαση την περίοδο της πρώτης καραντίνας να προχωρήσουν με τη βοήθεια της επιστήμης.

Ο δρόμος για τη μητρότητα ήταν δύσβατος και έτσι λήφθηκε η απόφαση για την εξωσωματική: «Εμείς από πριν το γάμο το σκεφτόμασταν για παιδάκια. Δεν ήρθε και μετά από δυο χρόνια δεν έμενα έγκυος. Πέρασαν περίπου 2 χρόνια και συνεχόμενα είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα. Είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις και όλα ήταν πολύ καλά. Στη συνέχεια αυτό άρχισε να με καταβάλλει αλλά μετά από 2 χρόνια μου ερχόταν η περίοδος και έκλαιγα. Ψυχολογικά με έριχνε, ο Σάκης ήταν υποστηρικτικός και έλεγε “δεν πειράζει” και δεν έβγαζε το συναίσθημά του, προσπαθούσε να με στηρίξει. Κάποια στιγμή, στην καραντίνα νούμερο ένα αισθάνθηκα ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο κι ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Οπότε μιλήσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε. Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους και ότι μειώνονται οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωράριο

Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή».

Μιλώντας για την εξωσωματική υποστήριξε ότι «το δύσκολο είναι η αρχή. Να πάρεις τις ορμόνες και τα ωάρια. Εκεί κουράστηκα. Εμείς ευτυχώς μάθαμε αμέσως ότι είμαι έγκυος. Έβαλα το γιατρό ανοιχτή ακρόαση. Και μας είπε ο γιατρός: “Πιο έγκυος δε γίνεται’. Εκεί είδα το Σάκη να λυγίζει από συγκίνηση. Το μοιραστήκαμε νωρίς με τις οικογένειές μας δεν κρατηθήκαμε.

Δεν μπορώ να δώσω ιατρική συμβουλή. Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας. Δεν υπάρχουν κανόνες. Το καλύτερο είναι να κάνει ο καθένας ότι αισθάνεται. Εμείς ξέρουμε μέσα μας τι θέλουμε».

Πλέον σκέφτεται το μέλλον με τα παιδιά της: «Το άγχος μου είναι αν θα προλαβαίνω να τα κάνω όλα με δυο παιδιά. Εγώ ήθελα αγόρια και ο Σάκης κορίτσια αλλά η χαρά μας είναι τόσο μεγάλη που δεν μας νοιάζει. Πήγα 3 φορές στο νοσοκομείο και φοβήθηκα. Ήταν κολικός νεφρού. Όλα πήγαν καλά».

Μιλώντας για το πλάνο ζωής που είχε τόνισε πως: «Εγώ μεγαλώνοντας ήθελα να κάνω καριέρα. Είχα στόχο να ανελιχθώ. Πάντα αναρωτιόμουν ποια είναι η κλίση αλλά ήθελα να εξελίσσομαι. Η οικογένεια δεν ήταν στις προτεραιότητές μου. Αλλά ο Σάκης μου το έβγαλε».

Για τον Σάκη Τανιμανίδη: Γνωριστήκαμε γιατί η εταιρεία που δούλευα ήταν χορηγός της εκπομπής του. Στην πρώτη μας συνάντηση μου είχε φανεί πολύ φασαριόζος. Αλλά στο πρώτο ραντεβού είπα εγώ αυτό τον άνδρα θα τον παντρευτώ. Όταν βγήκαμε σε εκείνο το ραντεβού είπα αυτός είναι. Δεν μου δημιούργησε ποτέ ανασφάλεια. Μακάρι τα κορίτσια μου να βρουν έναν άντρα σαν τον μπαμπά τους. Ο Σάκης δεν έχει ανασφάλεια για να τονίσει ότι έχει θαυμάστριες οπότε δε μου καλλιέργησε ποτέ ένα συναίσθημα ανταγωνισμού.

Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι απειλείται η σχέση μας. Σε κάθε δυσκολία συσπειρωνόμαστε και πάμε μπροστά. Αρχικά είναι ένας καλός άνθρωπος. Με σεβόταν ήταν δοτικός. Είναι εργατικός, δημιουργικός και περνάμε και ωραία. Και είπα: Αν δεν παντρευτώ αυτόν ποιον θα παντρευτώ. Ένιωθα ότι τον λατρεύω και με λατρεύει».