Η αυστηρή μαμά Ελένη Πέτα και οι ενδοιασμοί για το όνομα του παιδιού της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

"Τη δημιουργία οικογένειας δεν την επιδίωξα Ήταν μοιραίο, καρμικό.." εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια Ελένη Πέτα στις «Μαμά-δες», ενώμίλησε για τη μητρότητα στα 42 χρόνια της και τον γιο της που είναι πλέον 9,5 χρονών.

Όπως είπε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που έγινε ζευγάρι με τον σύζυγό της έμεινε έγκυος.


«Τον Κώστα τον γνώριζα πολλά χρόνια, αλλά δεν κινούμασταν στον ίδιο κύκλο για να έρθουμε πιο κοντά. Αυτό προέκυψε πριν από 10 χρόνια. Όλα ήρθαν πολύ όμορφα, φυσιολογικά. Όταν έμεινα έγκυος ο Κώστας ήταν ο βράχος που με έκανε να πιστέψω ότι μπορούμε να είμαστε μαζί. Εγώ τρόμαξα γιατί δεν πίστευα ότι θα μου προέκυπτε. Τα δώρα μου ήρθαν χωρίς να τα έχω βάλει στόχο στη ζωή μου. Ήμουν 42 ετών και μου είχε φύγει από το μυαλό. Ο Νίκος είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα προβλήματα υγείας, ταλαιπωρήθηκα πολύ, μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία, είχα θέματα με τα νεφρά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που που έδωσαν τον Νίκο στα χέρια μου. Έρωτας κεραυνοβόλος. Εγώ αυτό έπαθα».

Η τραγουδίστρια έδωσε στον γιο της το όνομα του αδελφού της που χάθηκε πριν αρκετά χρόνια, το 1994 σε δυστύχημα με μηχανή. «Έχω βιώσει την απώλεια από πολύ νωρίς. Ήμουν σε ηλικία 24 ετών. Δεν μου χαρίστηκε η ζωή, περνάω μεγάλες δυσκολίες, αλλά αυτά μου δίνονται και με αυτά πορεύομαι. Κάθε οικογένεια κουβαλάει τον σταυρό της».

«Μετά τον χαμό του αδελφού μου η μητέρα μου μού είπε “θα φύγεις και θα συνεχίσεις κανονικά τη ζωή σου”. Ως μητέρα πλέον, ήταν τρομερά γενναίοΕίχα ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσω στον γιο μου το όνομα του αδελφού μου. Γιατί κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός δεν είναι συνέχεια κάποιου. Φοβόμουν και λίγο. Δεύτερες σκέψεις. Είμαι αυστηρή και με τον γιο μου γιατί πιστεύω ότι σε ένα παιδί πρέπει να έχει όρια. Μου αρέσει που είμαι πιο εκδηλωτική, που συζητάμε αλλά ένα παιδί δεν μπορεί να έχει γνώμη για τα πάντα. Μου μιλάει για τα προσωπικά του και χαίρομαι. Έχει την άνεση να μου λέει πράγματα» είπε μεταξύ άλλων