Γεωργία Αβασκαντήρα: Μας δείχνει την κοιλιά της 1 χρόνο μετά τη γέννα και στέλνει ηχηρό μήνυμα

Δημοσιεύθηκε στις

Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγος του, Γεωργία Αβασκαντήρα δαρίου.

Το βράδυ της Παρασκευής, η όμορφη χορεύτρια είχε εξομολογητική διάθεση και προχώρησε σε μια ανάρτηση στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα, προς όλες τις γυναίκες.  Το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη αλλάζει. Αλλά είναι τέτοιο το μεγαλείο της ζωής και η χαρά που βιώνεις με το ερχομό του παιδιού, που το πως θα δείχνει μετά η κοιλιά είναι μια σήμανση λεπτομέρεια.

Η Γεωργία έδειξε την κοιλιά της ένα χρόνο μελάτη γέννηση του γιου της γράφοντας: "Αυτή είναι η κοιλιά μου!!! Από μικρή έχω μάθει να δουλεύω πολύ για αυτή ή αλλιώς για το κέντρο μου, αφού στο χορό όλα ξεκινούν από εκεί και όχι μόνο…. από πολύ νωρίς έμαθα τι σημαίνει το κέντρο μας, ο πυρήνας μας και πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό! Είχα συνηθίσει να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα λόγω τών πολλών ωρών χορού που έχω κάνει!

Στην εγκυμοσύνη μου λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα, χρειάστηκε να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις(για να είναι το μωρό μου καλά) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο δέρμα μου, αυτή η σκιά καθώς και ραγάδες! Αν εσύ βλέπεις μια ατέλεια, μια αντιαισθητική λεπτομέρεια, εγώ το βλέπω σαν δύναμη και εμπειρία και με πολύ περηφάνια και ευγνωμοσύνη στη δείχνω, για να σου πω ότι αν για κάποιους, κάτι που έχεις πάνω σου, χαρακτηρίζεται σαν ατέλεια, για σένα μπορεί να είναι η δύναμη σου, η γοητεία σου και η περηφάνια σου!!!»

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.