Γέννησε στα 51 της η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζίνα Τσαλικιάν έφερε, πριν λίγες μέρες, στον κόσμο τον δεύτερο γιο της.

Στα 51 της, η μητέρα του αδικοχαμένου 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου μπορεί πλέον να χαμογελάσει ξανά. Μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε γυρνά σελίδα στη ζωή της.


Δίπλα της είναι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της Ανδρέας Κωνσταντίνου τον οποίο γνωρίσαμε ως εκπρόσωπο της οικογένειας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε ισχυρό δέσιμο και σταδιακά έγινε σχέση.

Μέχρι σήμερα είχαν καταφέρει να κρατήσουν αυτό το δεσμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το γνώριζαν μόνο λίγοι καλοί τους φίλοι και συγγενείς. Αυτοί ήταν κι εκείνοι που βρέθηκαν πριν τρεις βδομάδες, όπως ακόυσαμε στην εκπομπή Μίλα, στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν για τον ερχομό του γιου τους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Τατιάνα Στεφανίδου ο γυναικολόγος της, Μ. Μαστρομηνάς μίλησε για την συμβολή της επιστήμης στην εγκυμοσύνη της κα Τσαλικιάν.

"Ήταν και ήμασταν όλοι πάρα πολύ τυχεροί να συμβεί αυτό το χαρμόσυνο γεγονός και μάλιστα να είναι και αγόρι", αναφέρει χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως η εγκυμοσύνη προέκυψε μετά από προσπάθεια τριών χρόνων. Η μητέρα του Αλέξη με πολύ επιμονή και υπομονή, έχοντας μία σχετικά εύκολη εγκυμοσύνη, πήρε αυτό που της όφειλε η ζωή, όπως αναφέρει στην εκπομπή ο γιατρός της.

http://www.tlife.gr