Γέφυρα ζωής για 2χρονη που έριξε καυστικό υγρό στα μάτια της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Σωτήρια αποδείχθηκε η παρέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ για ένα παιδί δύο ετών που χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη όταν έριξε κατά λάθος στα μάτια του καυστικό υγρό.

Aστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ έκαναν περιπολία στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, αντιλήφθηκαν έναν πατέρα να τους κάνει νεύμα να τον βοηθήσουν. Αμέσως έκαναν ελιγμούς και «άνοιξαν» την κυκλοφορία προκειμένου το αυτοκίνητο με το παιδί και τους γονείς του να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».


Όπως δήλωσε ο ένας εκ των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρησητο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Νεάπολης περίπου στις 12:30 το μεσημέρι όταν είδαν τον πατέρα του μικρού κοριτσιού να τους κάνει νεύμα να βοηθήσουν καθώς το αυτοκίνητό του ήταν εγκλωβισμένο στην κίνηση.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μέσα σε 8-10 λεπτά ενώ υπό άλλες συνθήκες ο πατέρας του παιδιού θα χρειαζόταν τουλάχιστον 45 λεπτά για να φτάσει τελικά στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

«Ήταν άγγελοι για το παιδί μου» είπε στην ΕΡΤ ο πατέρας για τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ο οποίος συνέταξε και μια δημόσια επιστολή ευχαριστίας στους ένστολους στην οποία σημειώνει ότι «δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν αργούσαμε να φτάσουμε στο νοσοκομείο».

Το ευχαριστώ των γονιών στην Ελληνική Αστυνομία

Γέφυρα ζωής για 2χρονη που έριξε καυστικό υγρό στα μάτια της