Φ. Σοφιανός στο «Μαμά-δες»: Δεν γίνεται τα παιδιά να μεγαλώνουν ούτε με γκουβερνάντες ούτε με γιαγιάδες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στη στήλη "μπαμπά μίλα" της εκπομπής «Μαμά-δες» για τα τρία παιδιά που απέκτησε από τρεις διαφορετικούς γάμους, αλλά και τα τρία διαζύγια που πήρε.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει τρία παιδιά έναν 23χρονο, μία 18χρονη και έναν 10χρονο.

«Τα παιδιά είναι η μαρτυρία μιας σπουδαίας ιστορίας που είναι ο γάμος και ανεξάρτητα της ικανότητας των γονιών για να τον διαχειριστούν μαρτυρούν κατά πόσο ο γάμος ήταν πετυχημένος ως προς τη σύζευξη».

«Ένα κανονικό παιδί στα καλά του έστω κι αν είναι παιδί χωρισμένων γονιών σημαίνει ότι αυτός ο γάμος καλώς έγινε» πρόσθεσε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχτηκε στη συνέχεια πως έχει τύψεις καθώς δεν ήταν δίπλα στα πρώτα δύο παιδιά του λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας. «Έλειπα πολύ από το σπίτι στα πρώτα δύο παιδιά κι έχω τις ενοχές μου γι΄αυτό, αλλά αυτό δεν συνέβη με το τρίτο παιδί γιατί από από όταν ήταν ακόμα ημερών είχα τη δυνατότητα να είμαι δίπλα του στην Κύπρο. Εκεί εδραιώνονται σχέσεις πάρα πολύ βαθιές» τόνισε.
Ξεκαθάρισε ακόμη τι εννοούσε με ορισμένες δηλώσεις του που παρεξηγήθηκαν παλαιότερα σχετικά με το ότι η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι. «Αυτό το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας μπορεί να ακούγεται πασέ, αρσενικό γουρούνι, σωβινιστικό… Εγώ αυτό που είπα ήταν ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς τους για το ευαίσθητο διάστημα 0-6 ετών ή τουλάχιστον έναν από τους δύο. Είτε μπορεί ο μπαμπάς να κάθεται σπίτι ή αντίστροφα αλλά είναι κρίσιμο και απαραίτητο  ένας να μένει σπίτι γιατί δεν γίνεται τα παιδιά να μεγαλώνουν ούτε με γκουβερνάντες ούτε με γιαγιάδες».
Δείτε στο βίντεο αναλυτικά όσα είπε στην Ζωή Κρονάκη.