Ερωτικές προβλέψεις 2022: Ποια ζώδια θα βρουν ταίρι φέτος

Δημοσιεύθηκε στις

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί στον έρωτα το 2022; Ποιοι θα ερωτευτούν και θα βρουν ταίρι αυτή τη χρονιά;

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Κριός

Το πάρτι ξεκινάει για τους Κριούς περίπου στις 10/5! Μέχρι και τις 28/10 θα είστε υπό την πολιορκία του πλανήτη Δία, συνεπώς τα νέα είναι ευχάριστα! Θα υπάρχει έντονη εξωστρέφεια, χαρά και θετική διάθεση. Φυσικά, το καλοκαίρι θα είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να σας χτυπήσει την πόρτα ένας, ή και περισσότεροι, έρωτες! Το παιχνίδι θα είναι στα δικά σας χέρια!

Ταύρος

Με τον απρόβλεπτο Ουρανό επάνω σας, αλλά και τις εκλείψεις στο δικό σας ζώδιο, βεβαίως και είναι πολύ πιθανό οι έρωτες να βρεθούν στο κατώφλι σας ανά πάσα στιγμή και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε!

Δίδυμοι

Ο έρωτας για εσάς μπορεί να είναι άλλης κουλτούρας ή να ζει σε άλλη χώρα! Ίσως να είναι κάποιος φίλος σας ή μπορεί να έχετε κοινές παρέες και γνωστούς. Αυτή την χρονιά οι σχέσεις σας γενικά θα έχουν σύμμαχο τον Δία και εσείς θα είστε ετοιμοπόλεμοι για φλερτ, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Καρκίνος

Ξαφνικούς έρωτες και απρόβλεπτα πάθη! Ίσως τώρα ο έρωτας να εμφανιστεί στην ζωή σας με την μορφή ενός φίλου και να ζήσετε μαζί το απόλυτο παραμύθι! Ο Απρίλιος θα είναι μήνας φωτιά γεμάτος από ρομαντισμό και έρωτα!

Λέων

Είναι σίγουρα υπέρ σας η ωριμότητα με την οποία πλέον βλέπετε τους άλλους και τις σχέσεις γενικά. Οι μήνες, 11/5 – 28/10, που ο Δίας θα διελαύνει τον Κριό, θα είναι για εσάς σούπερ ερωτικοί και βοηθητικοί για να ξυπνήσουν πάθη!

Παρθένος

Έρωτα, ρομαντισμό και πρωτόγνωρο πάθος μπορεί να σας επιφυλάσσει το 2022. Στον τομέα των σχέσεων, για εσάς, θα γίνει μέσα στην χρονιά μια μεγάλη συνάντηση! Ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα πάρουν θέση, τον Απρίλιο, απέναντι από εσάς και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα καλύτερα!

Ζυγός

Ένα δυνατό και καυτό καλοκαίρι σας υπόσχεται το έτος αυτό! Γιατι; Γιατί ο Δίας θα βρίσκεται απέναντί, στον Κριό, άρα το θέμα «έρωτας» και σχέσεις θα τονιστεί ιδιαίτερα! Επίσης ο Κρόνος από τον Υδροχόο σας παρέχει την απαραίτητη σταθερότητα – δέσμευση και καθαρή ματιά στις σχέσεις.

Σκορπιός

Με τον Δία να επηρεάζει τον πέμπτο οίκο σας, αλλά και τις εκλείψεις, το λιγότερο που μπορεί να περιμένει ένας σκορπιός είναι δυνατά πάθη και κινηματογραφικούς έρωτες! Ο έρωτας μπορεί να σας βρεί ανά πάσα στιγμή! Υπέροχο διάστημα θα είναι ο Απρίλιος.

Τοξότης

Ο Δίας, ο κυβερνήτης σας, θα δρα γενικά βοηθητικά για τις σχέσεις σας. Πιο έντονο και παθιασμένο για τους Τοξότες θα είναι το διάστημα που ο Δίας θα περάσει στον Κριό, δηλαδή 11/5 – 28/10. Πάθος και έρωτες φωτιά σας περιμένουν!

Αιγόκερως

Ότι πιο απρόβλεπτο και αντισυμβατικό, σε επίπεδο σχέσεων, μπορεί το 2022 να σας το χαρίσει. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ξεχωριστός, που θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να δείτε τις σχέσεις από άλλη οπτική γωνία!

Υδροχόος

Έχετε αποκτήσει σίγουρα τον απαραίτητο ρεαλισμό και σας είναι πλέον εύκολο να κρίνετε τις σχέσεις σας και τις καταστάσεις με την απαραίτητη ψυχραιμία. Ο Δίας από τον Κριό, 11/5 – 28/10, θα σας υποστηρίζει παρέχοντας μεγαλύτερη εξωστρέφεια και διάθεση επικοινωνίας με τους άλλους! Από τα μέσα Μαΐου λοιπόν και μετά, το φλερτ θα είναι το μεγάλο σας πλεονέκτημα και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί!

Ιχθύς

Φέτος θα έχετε έτσι και αλλιώς ρόλο πρωταγωνιστή! Τον Απρίλιο Δίας, Αφροδίτη και Ποσειδώνας θα βρεθούν ταυτόχρονα στο ζώδιο σας! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας Ιχθύς; Λάμψη, έρωτας και συναίσθημα θα είναι στο φουλ!

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Ανδρεάδου Γιώτα,

Αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019