Eπιλογή φύλου με φυσικό τρόπο...

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μέθοδος Shettles: Πώς να συλλάβετε αγόρι με απλά βήματα. Από την Ιουλία Ανωμερίτου

Εκεί που η επιστήμη συναντά τη λαϊκή παράδοση…


Η επιλογή του φύλου του παιδιού είναι ένα θέμα που μέχρι σήμερα διχάζει την επιστήμη. Ενώ οι περισσότεροι επιστήμονες απορρίπτουν τους μύθους και τις λαϊκές δοξασίες σχετικά με την προεπιλογή του φύλου, ορισμένοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι όντως υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές που αυξάνουν τις πιθανότητες σύλληψης του επιθυμητού φύλου. Η μέθοδος Shettles, που αποτυπώθηκε τη δεκαετία του 60 στο βιβλίο «How to Choose the Sex of your Baby” και υπόσχεται 75% επιτυχία για τη σύλληψη αγοριού, βασίζεται στη διαπίστωση ότι τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι μικρότερα και πιο αδύναμα, αλλά και πιο γρήγορα από τα θηλυκά. Έκτοτε, πολλές έρευνες στηρίζουν τη θεωρία αυτή, αλλά και πολλές την απορρίπτουν.

 

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, εκεί που η επιστήμη συναντά τη λαϊκή παράδοση… Εδώ που τα λέμε, δεν έχουμε και τίποτα να χάσουμε με μια δοκιμή…

 

Για να συλλάβετε αγόρι:

 

1. Ο προγραμματισμός: Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τον σύντροφό σας κοντά στη μέρα της ωορρηξίας, καθώς τα αρσενικά σπερματοζωάρια προτιμούν το αλκαλικό περιβάλλον και θεωρούνται πιο γρήγορα, αλλά όχι το ίδιο ανθεκτικά με τα θηλυκά. Αν η επαφή συμβεί εντός 24 ωρών πριν την ωορρηξία ή εντός 12 ωρών μετά από αυτή, τότε οι πιθανότητες αυξάνονται σημαντικά. Δώστε ραντεβού για νυχτερινή συνεύρεση και προτιμήστε μονές ημερομηνίες για να αυξήσετε τις πιθανότητες. Να θυμάστε ότι οι νύχτες με ημισέλινο θεωρούνται οι ιδανικές για τη σύλληψη αγοριού.

 

2. Η προετοιμασία: Λίγο καιρό πριν, αποφύγετε τα όξινα φαγητά, όπως τα εσπεριδοειδή φρούτα. Προτιμήστε το κόκκινο κρέας, τα αυγά, τα ψάρια, τα φασόλια και τον αρακά, τα μανιτάρια, το καλαμπόκι, τις σταφίδες, το ψωμί και τα αλμυρά φαγητά, που αυξάνουν το αλκαλικό pH  στο εσωτερικό του κόλπου. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Oxford, η λήψη αυξημένων θερμίδων και περισσότερης ποσότητας γλυκόζης κατά το διάστημα πριν την εγκυμοσύνη, ευνοεί τη σύλληψη αγοριού. Ετοιμάστε ένα υπέροχο δείπνο με κόκκινο κρέας και αλμυρά σνακς, δώστε στο σύντροφό σας να πιει αρκετή σόδα ή κοκα κόλα, που κάνουν το σπέρμα πιο δραστήριο.  Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, η σύλληψη αγοριού απαιτεί ρομαντισμό και ξελόγιασμα της γυναίκας από τον άντρα, οπότε αν θέλει τον γιο, απαιτήστε κεριά, λουλούδια και γλυκόλογα.  Και… κρατηθείτε: Μερικοί θεωρητικοί υποστηρίζουν ότι η λήψη της ουσίας guaifenesin λίγες ώρες πριν την επαφή ευνοεί τη σύλληψη αγοριού. Πού θα τη βρείτε; Σε μια κουταλιά κοινού αντιβηχικού σιροπιού!

 

3. Η σεξουαλική πράξη: Αν πραγματικά επιθυμείτε να συλλάβετε αγόρι, ξεχάστε την ιεραποστολική στάση! Προτιμήστε το σεξ στα όρθια ή στα τέσσερα, με έντονη βαθιά διείσδυση (ακόμα καλύτερα με τον άντρα από πίσω), ώστε τα αρσενικά σπερματοζωάρια να βρεθούν όσο κοντά γίνεται στην είσοδο της μήτρας και στο αλκαλικό περιβάλλον που προτιμούν.   Κατά τη διάρκεια του γυναικείου οργασμού, εκκρίνεται μια ουσία που κάνει τον χώρο της μήτρας ακόμα πιο αλκαλικό και φιλικό στα αρσενικά σπερματοζωάρια.

 

4. Μια δοκιμή θα σας πείσει! Πάνω απ’όλα., διασκεδάστε δοκιμάζοντας! Τα παιδιά είναι ευτυχία! Αν πάλι προτιμάτε να φτιάχνετε κάθε πρωί χαριτωμένα κοτσιδάκια, εμείς θα επανέλθουμε με τεχνικές για τη σύλληψη κοριτσιού!

 

Πηγή: www.wikihow.com