Ελισάβετ Σπανού: Μιλά για τις δυσκολίες της μητρότητας – «Έχει μοναξιά και κλεισούρα, πρωτόγνωρα συναισθήματα»

Δημοσιεύθηκε στις

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν από έναν μήνα περίπου η Ελισάβετ Σπανού, φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο μωρό και τώρα βρίσκεται στο στάδιο που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη νέα της καθημερινότητα, η οποία έχει αρκετές δυσκολίες και πολλά πρωτόγνωρα συναισθήματα. Πολύ περισσότερο αφού η Ελισάβετ είχε χωρίσει με τον σύντροφό της και μεγαλώνει μονη της την κόρη της.


Η Ελισάβετ Σπανού, το απόγευμα της Παρασκευής 21/6 έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της και τη συνόδευσε γράφοντας: «Και μοναξιά έχει και κλεισούρα έχει και κούραση και αϋπνία. Πρωτόγνωρα συναισθήματα και πράγματα που δεν έχω ξανακάνει ποτέ. Ξαφνικά μπήκε στη ζωή μου το θήλαστρο, οι πάνες και όλα είναι καινούργια και περίεργα, αλλά όταν είμαστε αγκαλιά, με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος όλος».

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη της προς τη μουσική, αλλά τώρα έχει βρει μια νέα αγάπη στη ζωή της - τη μητρότητα. Η νέα της καθημερινότητα είναι γεμάτη με αλλαγές και νέες προκλήσεις, αλλά και με στιγμές χαράς και πληρότητας. Σε συνεντεύξεις της, έχει αναφέρει πως η εμπειρία αυτή την έχει αλλάξει ως άνθρωπο και της έχει δώσει νέες προοπτικές στη ζωή.

Πέρα από την προσωπική της ζωή, η Ελισάβετ Σπανού συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική, αν και με πιο χαλαρούς ρυθμούς προς το παρόν. Προτεραιότητά της είναι η φροντίδα της κόρης της, αλλά δεν έχει εγκαταλείψει τα επαγγελματικά της σχέδια και σκέφτεται μελλοντικά project.

Η υποστήριξη από φίλους, οικογένεια και θαυμαστές είναι μεγάλη, και πολλοί έχουν εκφράσει τη χαρά και τις ευχές τους για την νέα μητέρα μέσω των social media. Η ίδια συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους ακολούθους της, δείχνοντας την αληθινή πλευρά της μητρότητας, με τις δυσκολίες αλλά και τις όμορφες στιγμές.

Ελισάβετ Σπανού: Μιλά για τις δυσκολίες της μητρότητας – «Έχει μοναξιά και κλεισούρα, πρωτόγνωρα συναισθήματα»