Ελεονώρα Μελέτη για την κατάψυξη ωαρίων: Ένιωσα μια μικρή νίκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για τα συναισθήματα ανακούφισης που ένιωσε όταν τελείωσε η επέμβαση για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε το το 2016, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελισάβετ Σπανού, λίγες ημέρες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, που δήλωσε πως μόλις έκανε κατάψυξη ωαρίων ένιωσε μεγάλη ανακούφιση, η Ελεονώρα Μελέτη συμφώνησε απολύτως: «Ταυτίστηκα πάρα πολύ με την Ελισάβετ γιατί περιέγραψε το πώς ακριβώς είχα νιώσει και εγώ το 2016 που είχα κάνει την κατάψυξη ωραρίων. Τελικά δεν το χρειάστηκα ποτέ, γιατί λίγες εβδομάδες μετά γνώρισα τον Θοδωρή και έμεινα με φυσιολογικό τρόπο έγκυος».


Όπως είπε: «Θυμάμαι σαν και τώρα την στιγμή που ξύπνησα και μου είπαν ότι όλα πήγαν καλά. Ένιωσα μια μικρή νίκη στη φαρέτρα μου και ότι από εκείνη τη στιγμή και έπειτα θα ήμουν πιο χαλαρή να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο. Δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δεν το βιώσει, να βλέπει να μεγαλώνει, να περνάει ο καιρός και να μην έχει σύντροφο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα.

«Αυτό το άγχος προκαλείται από τον περίγυρο και όχι απαραίτητα τον δικό σου τον οικογενειακό, γιατί εκεί μπορεί να είναι χαλαρά τα πράγματα. Οι υπόλοιποι όμως, σου βάζουν σιγά σιγά τον σπόρο και μετά βιώνεις αυτά τα αρνητικά συναισθήματα», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.