Ελένη Μενεγάκη: Τα ιδιαίτερα δώρα που ζήτησε η 8χρονη κόρη της από τον Άγιο Βασίλη κι έκοψε την ανάσα της μαμάς της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και τα μικρά παιδιά δηλώνουν ήδη τις προτιμήσεις τους για τα. δώρα που επιθυμούν από τον Άγιο Βασίλη. Πολλές φορές μας εκπλήσσουν με αυτά που επιλέγουν!

Έτσι και η 8χρονη κόρη της, Ελένης Μενεγάκης, η Μαρίνα Παντζοπούλου επέλεξε κάποια... ιδιαίτερα δώρα. Όπως αποκάλυψε η διάσημη μαμά της, στους συνεργάτες της και στο τηλεοπτικό κοινό, η μικρότερη κόρη της ζήτησε ένα… χάμστερ και ένα κόκκινο αυτοκίνητο panda!


Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σίγουρη, και το σκεφτόμουν λόγω της μικρής μου κόρης, αν κάποιες φίλες της τής έχουν προδώσει το θέμα του Άγιου Βασίλη. Αισθάνθηκα ότι με περιέπαιξε λίγο γιατί τη ρώτησα τι δώρο θέλει τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Βασίλη. Μου απάντησε ότι θέλει ένα χάμστερ. Εκείνη την ώρα μου κόπηκε ο βήχας και η ανάσα και της είπα ότι δεν γίνεται να έχει χάμστερ από τον Άγιο Βασίλη γιατί αυτό είναι ζωντανό και τρέχει. Τότε μου είπε ότι θέλει ένα κόκκινο panda. Της είπα ότι δε μπορεί να τα φέρει όλα ο Άγιος Βασίλης και μου είπε: “δεν πειράζει, πάρτο εσύ”. Κι εκεί πάνω σκέφτεσαι: “με παίζει η κόρη μου; Με παίζει κι αυτή;”».

Πάντως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος προσπάθησε να... σώσει την κατάσταση και να ελαφρύνει το κλίμα, λέγοντας στην Ελένη ότι μπορεί η κόρη της, να μην ξέρει ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης και απλά να περιμένει δώρα κι από τους δύο. 

Με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Είναι ωραίο να αφήνουμε τα παιδάκια να μεγαλώνουν με την ιδέα του Άγιο Βασίλη. Είναι ωραίο! Μόνο που μου είπε το ποντικάκι, ανατρίχιασα! Τα βλέπω σε βίντεο στο Instagram και τρελαίνομαι» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.