Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα ρώτησε τον μπαμπά της πώς γεννήθηκε - «Με τη μαμά κάνατε…»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τις απορίες που έχουν τα παιδιά για το θέμα, μιλούσαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει την… άβολη απορία που είχε χθες η μικρή της κόρη, Μαρίνα.

«Το θέμα της σεξουαλικής αγωγής, στο σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά μου, το ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία. Και δεν λέω για σήμερα με τη Μαρίνα που λες ότι έχει προχωρήσει λίγο η εποχή, το αντιμετώπισα και με τον Άγγελο που δεν ήμουν προετοιμασμένη», είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:


«Το ότι το ξεκινάει το σχολείο βοηθάει λίγο και τον γονιό. Ο γονιός δεν ξέρει σε όλα τα θέματα πώς να μπει. Αν σου κάνει την αρχή το σχολείο, μπαίνεις πιο εύκολα».

«Ρώτησε χθες η κόρη μου τον πατέρα της: "Δηλαδή εμένα δεν με έφερε ο πελαργός με σποράκι; Δηλαδή με τη μαμά κάνατε…" και γέλαγε βέβαια εκείνος», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Κι αφού Μαρίνα έλυσε τις απορίες που είχε μπήκε στην κουζίνα με τον μεγαλύτερο αδερφό της, Άγγελο Λάτσιο!

Σχετική φωτογραφία δημοσίευσε ο 21χρονος γιος της Ελένης στον λογαριασμό του στο instagram.Ο γιος της από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, φαίνεται πως είναι ένας πολύ τρυφερός αδελφός που απολαμβάνει να περνά χρόνο με την 9χρονη Μαρίνα. Μάλιστα, της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα ρώτησε τον μπαμπά της πώς γεννήθηκε - «Με τη μαμά κάνατε…»