Δίδυμοι: Πως να τους κατακτήσετε

Δημοσιεύθηκε στις

Ποια είναι άραγε τα μαγικά εκείνα κουμπιά που θα πρέπει να πατήσουμε στην περίπτωση που μας ενδιαφέρει ένας Δίδυμος; Τι είδους άνθρωποι, τραβούν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους; 

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Σε γενικές γραμμές, ταιριάζουν με τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), βρίσκουν συχνά το ερωτικό τους ταίρι σε έναν Ζυγό ή έναν Αιγόκερω, αλλά παντρεύονται με τον Τοξότη, γιατί όπως και στην φύση, ο αέρας (Δίδυμος) δυναμώνει την φωτιά (Τοξότης). Δημιουργούν καρμικές σχέσεις με Σκορπιό και Αιγόκερω. Για να δούμε λοιπόν ποιος είναι ο τρόπος για να τους πλησιάσουμε λιγάκι πιο εύκολα.

Καταρχήν, θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε όλη μας την χαλαρότητα! Ένας Δίδυμος, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τις πιεστικές και ζόρικες καταστάσεις (ειδικά αν κάτι τέτοιο συμβαίνει στα αρχικά στάδια μιας γνωριμίας). Αφήστε τους λοιπόν, άπλετο χώρο για να κινούνται ελεύθερα.

Το χιούμορ είναι ένα άριστο εργαλείο προσέγγισης! Είναι άνθρωποι που εκτιμούν την πλάκα και το γέλιο και είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τους κάνετε να σας προσέξουν. Ακόμη και όταν οι ίδιοι δεν διαθέτουν χιούμορ, πράγμα σπάνιο, χαίρονται πολύ όταν το βρίσκουν στους άλλους.

Γελάστε με τα αστεία τους! (όσο black και αν είναι)

Κάντε κάτι τρελό! Τους ελκύουν οι χαλαροί, ακομπλεξάριστοι άνθρωποι που διαθέτουν μια δόση τρέλας και δυναμισμού ταυτόχρονα.

Μπορείτε να κάνετε τον χρόνο να σταματήσει για χάρη τους; Είναι βέβαιο, με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια, πως θα τους προσελκύσει μια νεανική εμφάνιση και συμπεριφορά. Πείτε σε έναν Δίδυμο, πως έχετε βρει τον τρόπο για να μείνει για πάντα νέος και θα έχετε κατακτήσει, με σιγουριά, μία εξέχουσα θέση στην καρδιά του.

Πλησιάστε τους μέσω της φιλικής οδού. Έχουν έτσι και αλλιώς πολλούς γνωστούς και φίλους.

Επιστρατεύστε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα. Είναι ένα ζώδιο του αέρα, οπότε αγαπούν τους κοινωνικούς, εξωστρεφείς ανθρώπους με τους οποίους μπορούν να συζητούν επί παντός επιστητού. Αυτοί, από μόνοι τους, θα σπάσουν σίγουρα τον πάγο. Οπότε, εσείς φροντίστε να ανταλλάξετε απόψεις, να αναλύσετε άφοβα, να πείτε την γνώμη σας για διάφορα και να βρείτε επιχειρήματα. Εστιάστε περισσότερο σε χαλαρές ευχάριστες κουβεντούλες. Δείξτε τους πως είστε όλο περιέργεια για την ζωή και τους ανθρώπους και αφήστε για αργότερα τους συναισθηματισμούς.

Για να φτάσετε στην καρδιά τους, θα χρειαστεί πρώτα να κατακτήσετε το κοφτερό μυαλό τους. Είναι εγκεφαλικά όντα με μεγάλη ικανότητα αντίληψης και τους γοητεύουν οι γνώσεις, η ευφυΐα, οι ενημερωμένοι ομιλητικοί άνθρωποι, οι σπουδές. Το να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιον και να υπάρχει συνεννόηση, είναι κάτι σημαντικό για αυτούς. Και είναι πρόκληση να πιάσει κανείς την ταχύτητα του μυαλού και των σκέψεων τους!

Μπορείτε να τους προσφέρετε εναλλαγές, να τους κάνετε δώρο ένα ταξίδι με άγνωστο προορισμό και να τους τάξετε περιπέτειες. Τους αρέσει η ποικιλία, τα ερεθίσματα και οι συχνές αλλαγές παραστάσεων.

Κάθε αυθεντικός εκπρόσωπος του ζωδίου αυτού, κρύβει στην καρδιά του ένα παιδί που ζητάει να γνωρίσει τον κόσμο και να εκφραστεί (είτε με τα λόγια, είτε με τις κινήσεις, είτε με το σώμα). Επιτρέψτε λοιπόν την αυτοέκφρασή τους, χωρίς κριτική και σχόλια.

Να είστε μαζί τους ήρεμοι, χαρούμενοι και συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας λένε, χωρίς να ξεχνάτε πως είναι και ιδιαίτερα ευαίσθητοι άνθρωποι και ας μη το δείχνουν.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

 Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019