Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Οι 3 Μάγοι»

Δημοσιεύθηκε στις

Η πιο μαγική παράσταση της χρονιάς ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!... Και εμείς σας κάνουμε δώρο δύο προκλήσεις. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 31 Μαρτίου και την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 17:00.

Οι 3 Μάγοι ξεκίνησαν για 4 παραστάσεις, ξεπεράσανε τον 5ο μήνα εμφανίσεων και συνεχίζουν δυναμικά! Μικροί & μεγάλοι συρρέουν ασταμάτητα για μία ξεχωριστή εμπειρία που χαρίζει μοναδικά – μαγικά χαμόγελα!


Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι ο 3ος μάγος της παρέας, ο Άλεξ, δυστυχώς, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα συμμετέχει στις επόμενες παραστάσεις.

Οι παραστάσεις, λοιπόν, συνεχίζονται με το αχτύπητο δίδυμο μάγων Τρίσταν & Ερμής! Και μην ξεγελιέστε.. Οι 3 Μάγοι μπορεί να έγιναν 2, αλλά με επιπλέον δόση μαγείας!

Μάγος Τρίσταν

Ο βραβευμένος καλλιτέχνης Γιώργος Αρκομάνης (Τρίσταν), είναι μάγος, συνθέτης και συγγραφέας. Ο θρυλικός μάγος Michael Ammar του έχει χαρίσει το ψευδώνυμο «The Maestro Magician»! Οι εκπληκτικές παραστάσεις του, αποτελούν ένα πρωτόγνωρο θέαμα, όπου μαγεία, μουσική, λόγος και κίνηση εναρμονίζονται, συνθέτοντας ένα νέο – συναρπαστικό πεδίο έκφρασης και νοήματος. Μέσα από εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, ευφυέστατα παιχνίδια μυαλού, δεξιοτεχνικές επιδείξεις ταχυδακτυλουργίας & πρωτότυπη μουσική, ταξιδεύει τους θεατές σ’ έναν καθηλωτικό κόσμο, γεμάτο μυστήριο, αγωνία, χιούμορ και συναίσθημα!

Ερμής ο Μάγος

Ο «Ερμής ο Μάγος» έχει ανακαλύψει το μυστικό πως να κάνει τα παιδιά να λατρεύουν τις μαγικές παραστάσεις! Γίνεται ο ίδιος παιδί και μετατρέπει τους θεατές σε αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης! Η συμμετοχή μικρών και μεγάλων είναι απαραίτητη και ξεκαρδιστική! Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του… Μέσα από διαδραστικά τεχνάσματα ν’ αφήσει ένα μόνιμο μαγικό χαμόγελο στα χείλη των θεατών!

Για 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Κυριακή 31/3 & 7/4 στις 17:00
στο θέατρο Αυλαία!

Κλείστε τα εισιτήριά σας:

https://www.ticketservices.gr/event/oi-3-magoi/?lang=el

Συντελεστές
Παίζουν: Μάγος Τρίσταν, Ερμής ο Μάγος Πληροφορίες παράστασης:

Ημέρες - ώρες παράστασης: Κάθε Κυριακή, 17:00 Εκτός από 24/3 - 14/4 – 28/4 – 5/5 – 19/5

Διάρκεια παράστασης: 90’ με διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Ειδικές τιμές (συνταξιούχοι, άνεργοι, ομαδικά κλπ.): 8 € Προπώληση: www.ticketservices.gr και στo τηλ. του θεάτρου 2104297771
Διεύθυνση: Β' Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι – Πειραιάς

www.avlaiatheatro.gr

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη και καθημερινές για σχολεία και συλλόγους.

Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Οι 3 Μάγοι»