Δάκρυσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να κάνω ένα παιδάκι, περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει επανειλημμένως την έντονη επιθυμία της να γίνει μάνα. Να αποκτήσει παιδί και μια όμορφη οικογένεια. Ωστόσο επειδή ακόμα δεν έχει βρει τον... πρίγκιπα των ονείρων της, τον σωστό σύντροφο (για να ακριβολογούμε), προχώρησε στην κρυοσυντήρησης των ωαρίων της.

Σήμερα η όμορφη παρουσιάστρια, φορτίστηκε έντονα κι αναρωτήθηκε για άλλη μια φορά πότε θα βιώσει η ίδια τη μητρότητα, Αφορμή στάθηκε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία σε δηλώσεις της σημείωσε ότι με τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της, νιώθει πως ξαναγεννήθηκε, πως ξαναζεί!


Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τα λόγια της κ. Μπαλατσινού δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της. «Τη θαυμάζω γιατί – συγκινούμαι που το λέω – όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο…. Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και τα μάτια της γέμισαν δάκρυα.

«Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…» είπε με τρεμάμενη φωνή η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η Τζένη Μπαλατσινού της έχει στείλει και μήνυμα λέγοντάς της πως αν χρειαστεί κάποια στιγμή κάποιο γιατρό, είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει.