Χρήστος Λούλης: Πρέπει να μου δώσω λίγο χρόνο, για να δω τα παιδιά μου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τον Χρήστο Λούλη υποδέχτηκε η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης το πρωί της Πέμπτης 4/4 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σειρά Famagusta που πρωταγωνιστεί, αλλά και για την προσωπική του ζωή και τη σχέση με τα παιδιά του.


«Είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενος που ξεκινάει και πάλι η ‘Famagusta’. Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από πάρα πολύ καιρό έχω λίγο ελεύθερο χρόνο και έτσι ζω τα παιδάκια κτλ., έχω πάει οικογενειακά τριήμερα, έχω γεμίσει μπαταρίες, είμαι σε φοβερή φάση», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Και συνέχισε: «Ακολουθεί ένα σοκ από το ότι ένας άνθρωπος που ήταν του σπιτιού, της οικογένειας, έχει κάνει αυτό το πράγμα, όχι απλά έχει έναν φόνο αλλά ο φόνος έχει ακολουθήσει μια εξωσυζυγική σχέση με μια κοπέλα, φίλη της αδερφή της γυναίκας του. Το πρώτο που υπάρχει είναι ένα τρομερό σοκ γιατί έναν άνθρωπο που νόμιζες πως τον ήξερες, τελικά βλέπεις ότι δεν τον ήξερες και το θέμα από εδώ και πέρα είναι πώς συνεχίζουμε».

«Σε μένα επικρατεί μια φοβερή ανακούφιση που έχω περάσει από αυτήν την περιπέτεια και συνεχίζω τη δουλειά μου που είναι το ντοκιμαντέρ, μην ξέροντας ότι θα μου αποκαλυφθεί και μένα κάτι παρακάτω, πάρα πολύ μεγάλο και συγκλονιστικό. Η αποκάλυψη της πραγματικής μου μητέρας», συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης.

Αναφερόμενος στη ζωή και την καριέρα του, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε:  «Μου έχει συμβεί να είμαι παρών σε αδικία ή να υφίσταμαι την αδικία και επειδή είναι τόσο μεγάλη, να έχω μουδιάσει, να μην ξέρω τι να κάνω. Εκείνη την στιγμή εγώ ήμουν μουδιασμένος, δεν μπορούσε καν να περάσει από το μυαλό μου ότι κάποιος θα μπορούσε να με κατηγορήσει για κάτι τέτοιο ή να μου κάνει αυτήν την αδικία. Είναι προσωπικό στιγμιότυπο. Μετά θέλει το ‘σκάψιμο’, το να εξηγήσεις στους ανθρώπους ποιος είσαι, τι ήθελες, τι έκανες».

Τέλος ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε πως φέτος το καλοκαίρι δε θα συμμετέχει σε κάποια θεατρική παράσταση, λέγοντας: «Είναι συνειδητή η επιλογή να μην κάνω τίποτα το καλοκαίρι. Κατάλαβα ότι πρέπει να μου δώσω λίγο χρόνο να περάσω και με τα παιδιά μου. Για πάρα πολλά χρόνια έκανα πολύ θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να κάνω μια παράσταση που θα κρατήσει 6 μήνες, τρελαίνομαι. Στους 3 μήνες "στεγνώνω". Δε γίνεται να πηγαίνεις συνέχεια με τα χίλια, θέλει και λίγο να κάτσεις».