Χάρις Δαμιανού: Η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου μιλά για την δύσκολη εγκυμοσύνη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού στις 6 Αυγούστου έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο γιος τους έχει δώσει άλλο νόημα στη ζωή τους, ωστόσο η εγκυμοσύνη της συζύγου του γνωστού μετεωρολόγου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν εύκολη,


Με μια συνέντευξη στην εφημερίδα "ΟΝ ΤΙΜΕ" η ευτυχισμένη πια μητέρα Χάρις Δαμιανού εξομολογήθηκε πως αντιμετώπισε δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της.

εγκυμοσύνη μου ήταν δύσκολη από πλευράς συμπτωμάτων. Το μωράκι δεν μας ανησύχησε σε τίποτα, όλες οι μετρήσεις ήταν καλές οπότε δεν είχαμε ανησυχήσει σε αυτό το κομμάτι και ήταν ευλογία από τον Θεό. Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη από την δική μου πλευρά.

Στο πρώτο τετράμηνο είχα φρικτές ναυτίες εμετούς, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι έβγαινα για να πάω στο νοσοκομείο. Μετά τους 4 μήνες ήταν λίγο καλύτερα. Και όταν μπήκα στον έβδομο μήνα, άρχισαν φρικτές παλινδρομήσεις, άρχισα να βαραίνω πάρα πολύ, μπήκε και το καλοκαίρι, ήρθαν και οι καύσωνες που μας ταλαιπώρησαν. Έκανα υπόταση είχα δύσπνοιες, είχα παλινδρομήσεις ήταν δύσκολο το τελευταίο τρίμηνο. Έλεγα μέσα μου "Άντε να γεννηθεί να ελευθερωθώ”.

Ο τοκετός ήταν πολύ πιο εύκολος απ ότι τον περίμενα, είχα καλό μαιευτήρα και πολύ καλή μαία, τον κ. Αλεξανδρόπουλο και την Σοφία Τζίμα. Το όνειρό μου ήταν να κάνω φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησαν σε αυτό. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα τα είχαμε καταφέρει, γιατί το μωρό είχε στραβή θέση, το κεφαλάκι του ήταν λοξό, δεν μπορούσε να κατέβει. Οπότε είχαμε στη συζήτηση και το σενάριο της καισαρικής αλλά τα καταφέραμε".