Αστρολογικές προβλέψεις 2022: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιό σας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μια νέα χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα για υγεία και τύχη! Μια νέα χρονιά με την ευχή να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Για να δούμε όμως τι λένε τα άστρα; Πως θα κυλήσει;; Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια θα πρέπει αν είναι πιο προσεκτικά;

Εδώ σας έχουμε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του 2022, από την αστρολόγο μας, Γιώτα Ανδρεάδου. Με την υποσημείωση ότι για πιο σωστές προβλέψεις, διαβάζουμε πάντα και τον ωροσκόπο μας.


Κριός

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα είστε σίγουρα από τους ευνοημένους της χρονιάς αυτής, με μια μικρή εξαίρεση ίσως, για αυτούς που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του κριού, οι οποίοι μπορεί να νιώθουν μεγαλύτερη πίεση ή ανάγκη για αλλαγές. Γενικά τώρα, ένα από τα καλυτέρα διαστήματα θα ξεκινήσει στις 11/5 μέχρι 28/10 όταν ο Δίας, ο καλός μάγος της αστρολογίας, θα βρίσκεται στον Κριό. Θα φυσήξει αέρας ανανέωσης! Θα νιώθετε σίγουρα πιο αισιόδοξοι και πολλοί από εσάς μπορεί να δουν και ένα όνειρο ζωής να παίρνει σάρκα και οστά! Το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς ίσως υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στο κόμματι της δουλειάς ή της υγείας, αυξημένα ωράρια, υποχρεώσεις και απαιτήσεις από αφεντικά και συνεργάτες. Ή απλά το ξεκίνημα του έτους θα είναι ένα πιο μοναχικό διάστημα, χωρίς αυτό να είναι κακό, γιατί και πάλι ο Δίας θα λειτουργεί για εσάς ως ψυχολογικό booster! Σε όλη την διάρκεια του έτους θα χρειαστεί να είστε συνετοί με τα χρήματα. Κάποιοι, θα έχουν σαφώς και δυνατότητες για έξτρα κέρδος, αλλά γενικά πρέπει να προσέχετε για να έχετε, γιατί η αστάθεια στον τομέα αυτόν παραμονεύει! Επίσης, το 2022 ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις και για αρκετούς μπορεί να πάψει η δυστοκία στόχων και το μπέρδεμα που μπορεί να υπήρχε σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε στην ζωήσας. Μετά τις 20/8 και ειδικά Νοέμβριο και Δεκέμβριο, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, όχι παρορμητικές κουβέντες και αντιδράσεις ειδικά όταν είστε θυμωμένοι.

Ταύρος

Αλλαγές, αλλαγές, αλλαγές αγαπητοί ταύροι! Κάποιοι ίσως έχετε ήδη συνηθίσει σε αυτές. Γενικά όμως, αυτό θα είναι το σύνθημά σας και για το 2022. Και οι αλλαγές μπορεί να μην είναι σχεδόν ποτέ εύκολες την στιγμή που συμβαίνουν, αλλά μόνο για καλό θα γίνουν! Αυτό είναι σίγουρο! Πολλές απο αυτές ίσως τις προκαλέσετε κιόλας, γιατί αυτό θα αποτελεί εσωτερική σας ανάγκη. Κάποιες άλλες απλά θα έρθουν και θα πρέπει να ανοίξετε τα χέρια και να τις υποδεχτείτε για να μπορέσετε να πάτε παρακάτω και να αφήσετε πίσω καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πια. Ναι υπάρχει πίεση, αλλά τώρα είναι η ώρα για να χτίσετε το μέλλον που επιθυμείτε! Ίσως οχι εύκολα και άκοπα, αλλά τώρα είναι η στιγμή και σε αυτό θα έχετε φέτος και την στήριξη του Δία απο το ζώδιο των ιχθύων. Και εκ των υστέρων, θα δείτε τελικά πόσο πιο κοντά ήρθατε στις αληθινές σας ανάγκες.

Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση και απαιτήσεις στον τομέα των σχέσεων ή της δουλειάς, αλλά θα είστε σε θέση ισχύος για να πάρετε και αποφάσεις, κάτι το οποίο μπορει το 2021 να σας ήταν δυσκολότερο γιατί υπήρχε ομίχλη και θολό τοπίο. Μη φοβηθείτε την σκληρή δουλειά και τις ευθύνες, γιατί ο Κρόνος αγαπάει και ανταμείβει πάντα τους καλούς εργάτες! Την χρονιά αυτή ίσως ένας άνθρωπος του φιλικού σας περιβάλλοντος αποδειχθεί πολύ τυχερός ή μπορεί να σας έρθει εύνοια και στήριξη μέσω των φίλων σας. Μπορεί δηλαδή τώρα να συνηδειτοποιήσετε πόσο τυχεροί είστε που έχετε τους φίλους στην ζωή σας. Το τελευταίο τετράμηνο του έτους πιθανόν να σας απασχολήσουν πιο έντονα θέματα οικονομικής φύσεως.

Δίδυμοι

Για εσάς, το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς μέχρι και τις 10/5 περίπου μπορεί να είναι εξαιρετικό και βοηθητικό για τον τομέα της καριέρας. Ακόμη και να αλλάξετε δουλειά, αν αυτό επιθυμείτε! Ή στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας, θα υπάρχουν καλύτερες συνθήκες, καλύτερες οικονομικές απολαβές ή εύνοια απο τους ανωτέρους! Από τις 11/5 έως 28/10, ο Δίας απο τον Κριό και οι φίλοι σας, θα αποτελέσουν για εσάς ένα μεγάλο στήριγμα! Και δεν θα πρέπει να διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια φίλων αν χρειαστεί. Επίσης, ενδεχομένως το καλοκαίρι να είναι μια βοηθητική περίοδος για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας ή απλά να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και παρέες! Απο το τέλος του Αυγούστου ως το τέλος της χρονιάς, ο εκρηκτικός Άρης θα διελαύνει το ζώδιο σας και τα πράγματα μάλλον θα ζορίσουν λιγάκι. Αυτό, θα σας κάνει μεν πιο αποφασιστικούς και έτοιμους για δράση, αλλά και πιο αγχώδεις δε! Μπορεί η περίοδος αυτή, απο 20/8 ως το τέλος του 2022, να ειναι γεμάτη νεύρα και έλλειψη υπομονής, για αυτό δεν χρειάζονται παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις εν θερμώ! Προσοχή θα πρέπει να δώσετε και στην υγεία σας, ψυχική και σωματική, λόγω υπερφόρτωσης! Να θυμάστε πως ακόμη και μια βόλτα μπορεί να βοηθήσει! Το φθινόπωρο λοιπόν, οι σχέσεις σας και εσείς, θα περάσετε τέστ αντοχών και νεύρων. Άρα θα πρέπει να κάνετε φίλη σας την υπομονή, η οποία συνήθως δεν σας είναι και τόσο έμφυτη!

Αυτό θα είναι όμως φίλοι μου το μάθημα και η πρόκληση του τελευταίου τετραμήνου της χρονιάς. Κατά την διάρκεια του 2022, πολλοί δίδυμοι μπορεί να μπούνε στην διαδικασία να αλλάξουν τις καθημερινές τους συνήθειες, όπως για παράδειγμα την διατροφή τους, ή ίσως να αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο. Και για αρκετούς, ίσως να είναι μια χρονιά έντονης ενδοσκόπησης και ψυχικών διεργασιών.

Καρκίνος

Ως εκπρόσωποι των ζωδίων του νερού, θα έχετε και εσείς μερίδιο τύχης και ένα ευνοϊκό 2022. Ο Δίας, ήδη απο την αρχή της χρονιάς και μέχρι τις 10/5 θα σας παρέχει την πολύτιμη βοήθειά του από το ζώδιο των ιχθύων. Θα είναι μια χρονιά σίγουρα πιο γλυκιά με νότες αισιοδοξίας, ειδικά το πρώτο τετράμηνο και το τελευταίο δίμηνο του έτους, με δυνατότητες για επιτυχία σε πολλούς τομείς. Ίσως τώρα πάρετε την απόφαση να ταξιδέψετε περισσότερο ή ενδεχομένως να έχετε επιτυχία στις σπουδές σας. Επίσης πιθανό σενάριο είναι μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία ή ακόμη και μια μετακόμιση στο εξωτερικό.

Τον Ιανουάριο, λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης απέναντί σας, χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά και στις σχέσεις σας, οι οποίες μπορεί να γίνουν πηγή προβλημάτων. Άνθρωποι απο το παρελθόν, μπορεί τον πρώτο μήνα του έτους να επιστρέψουν στην ζωή σας. Γενικά, μην πάρετε αποφάσεις και μην βιαστείτε να δράσετε στην αρχή της χρονιάς. Απο τον Φεβρουάριο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και μπορεί να βρείτε και λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Απο τις 11/5 ως και τον Οκτώβριο ο Δίας θα επισκεφθεί τον Κριό. Παρόλο που αυτη η θέση του Δία δεν σας ταιριάζει ιδανικά, μπορεί να σας φέρει όμως ανέλπιστα καλές επαγγελματικές ευκαιρίες και βοήθεια απο τους ανωτέρους σας. Ακόμη και έναν καλύτερο μισθό! Απο τις 20/8 ως και το τέλος του έτους θα είναι ένα πιο εσωστρεφές και ίσως αγχωτικό διάστημα ή η δουλειά και οι υποχρεώσεις θα απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας. Στον φιλικό σας κύκλο, μπορεί επίσης να υπάρξουν αλλαγές. Κάποιοι φίλοι μπορεί να φύγουν από κοντά σας, ακόμη και αναγκαστικά λόγω συνθηκών, και την θέση τους να πάρουν νέοι.

Λέων

Και για εσάς, όπως και για όλους τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, ίσως το 2022 να μην είναι η πιο χαλαρή χρονιά! Θα είστε όμως σίγουρα πρωταγωνιστές φίλοι μου! Με τον Κρόνο να βρίσκεται και φέτος απέναντι σας, στον Υδροχόο, θα συνεχιστεί το τεστ αντοχών στις σχέσεις σας. Κάθε είδους σχέσεις και συνεργασίες θα συνεχίσουν μέσα στην χρονιά να αλλάζουν και να μεταμορφώνονται. Βέβαια, οι δυνατές σχέσεις που υπάρχουν στην ζωή σας και έχουν ήδη τεσταριστεί, δεν πρόκειται να επηρεαστούν. Ίσα ίσα, μετά την Κρόνια επιρροή, θα γίνουν ακόμη πιο δυνατές. Ο Κρόνος φροντίζει πάντα να διώξει απο την ζωή μας αυτό που πια δεν βοηθάει στην εξέλιξή μας. Ή φροντίζει να μας φέρει σχέσεις που θα μας εξελίξουν. Οπότε, πολλοί απο εσάς μπορεί τώρα να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, ο οποίος μάλιστα θα έχει και διάρκεια και σταθερότητα. Επίσης, μπορεί να δείτε και τις καταστάσεις στην δουλειά ή την οικογενειακή ζωή να αλλάζουν με ταχύτητα φωτός! Οι εκλείψεις επηρεάζουν άμεσα για εσάς το περιβάλλον της οικογένειας και της δουλειάς. Η σταθερότητα σε αυτούς τους τομείς, ίσως τώρα να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση! Βέβαια, στο τέλος θα καταλάβετε πως οτι έγινε, έγινε για καλό! Σίγουρα ένα πιο ανάλαφρο διάστημα θα είναι απο τις 11/5 ως τις 28/10, όταν ο Δίας θα πάρει θέση στον φιλικό για εσάς κριό και θα λειτουργεί ως στήριγμα! Θα βοηθήσει και θα ενισχύσει την πίστη σας στην ζωή! Προς το καλοκαίρι θα ευνοηθούν θέματα σπουδών ή επαγγελματικές υποθέσεις και ό,τι έχει να κάνει με το εξωτερικό.

Παρθένος

Έχετε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της χρονιάς και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λέει ο λαός μας! Ο μεγάλος ευεργέτης που λέγεται Δίας, θα βρίσκεται από την αρχή του χρόνου ως τις 10/5 αλλά και Νοέμβριο – Δεκέμβριο, απέναντί σας, στο ζώδιο των Ιχθύων. Οπότε, τα πάντα μπορεί να συμβούν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Αν είστε ρεαλιστές, κάτι που ευτυχώς σας είναι εύκολο συνήθως, μία ευχή σας μπορεί φέτος να πραγματοποιηθεί! Με τέτοια έμφαση στο απέναντι ζώδιο, οι σχέσεις σας μπορούν να απογειωθούν, να σας δοθεί το μέγιστο απο φίλους, συνεργάτες και συντρόφους! Απο τις 11/5 ως και το τέλος Οκτωβρίου, που ο Δίας θα ταξιδεύει στον κριό, θα βοηθήσει σίγουρα την καλή σας ψυχολογία και ίσως και τα οικονομικά σας. Οταν ο Δίας επηρεάζει έναν τόσο ψυχολογικό τομέα, όπως είναι ο Κριός για εσάς, αυτό είναι σίγουρα θετικό! Εκεί που ίσως να βιώσετε μεγαλύτερη πίεση και αλλαγές είναι ο τομέας της καριέρας, λόγω του Άρη που από 20/8 ως και τον Δεκέμβριο θα σας πολιορκεί στενά και η πολιορκία αυτή μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και άγχος, κυρίως στην δουλειά, αλλά έμμεσα επηρεάζονται και οι σχέσεις και το σπίτι – οικογένεια. Ίσως υπάρχει φόρτος εργασίας και ευθύνες, και θα πρέπει να κάνετε την νύχτα μέρα για να τα φέρετε εις πέρας! Ή ενδεχομένως να είστε σε ένταση γιατί έχετε αναλάβει ένα καινούργιο πόστο ή κάποιο νέο πρότζεκτ! Το Φθινόπωρο λοιπόν (κυρίως Σεπτέμβριο - Οκτώβριο) μπορεί όντως να υπάρχει κούραση, αλλά να είστε βέβαιοι πως στο τέλος θα πάρετε αυτό που θέλετε! Επίσης, αρκετοί παρθένοι μπορεί τώρα να αλλάξετε κοσμοθεωρία και τον τρόπο που μέχρι τώρα σκεφτόσασταν, μπορεί να μάθετε καινούργια πράγματα, να πάρετε πτυχίο ή ακόμη και να αλλάξουν οι σχέσεις με τους συγγενείς και τα αδέρφια σας.

Ζυγός

Το 2022 ξεκινά με τον Δία στο ζώδιο των ιχθύων μέχρι και τις 10/5. Για εσάς αγαπητοί ζυγοί, αυτό μπορεί να σημαίνει καλύτερες συνθήκες εργασίας, καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες, καλύτερες διατροφικές συνήθειες ή ακόμη και αλλαγή δουλείας. Φέτος υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γνωρίσετε μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση στον τομέα της δουλειάς σας, η οποία επιτυχία θα συνεχιστεί και αργότερα, προς το καλοκαίρι, αφού ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του κριού και θα μείνει εκεί μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Αυτό είναι σαφώς κάτι καλό, αφού ο συγκεκριμένος πλανήτης έχει την φήμη του ευεργέτη και είναι σε θέση να σας χαρίσει ότι επιθυμείτε! Θα υπάρχει σίγουρα μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη! Θα είστε γενικά πιο φιλικοί με χαλαρή διάθεση. Κάτι που ίσως πάντα να θέλατε, τώρα μπορεί να έρθει με ευκολία στην ζωή σας! Οι σχέσεις κάθε είδους, οι συνθήκες και η διάθεση σας γενικά, θα πάρουν τα πάνω τους! Οι εκλείψεις, όλο το έτος, επηρεάζουν τα οικονομικά σας, οπότε θα χρειαστεί με τα χρήματα να δείξετε σύνεση και εγκράτεια, αν και αυτό δεν σας είναι πάντα κάτι εύκολο! Βέβαια, για μερικούς από εσάς, δεν αποκλείεται και το ουρανοκατέβατο κέρδος! Ή μπορεί απλά μέσα στους επομένους μήνες, να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο που βλέπετε τα χρήματα και την σχέση που έχετε με αυτά. Επιπλέον, για όσους το επιθυμούν, η χρονιά ευνοεί την απόκτηση απογόνου, κάτι το οποίο, το προηγούμενο έτος να μην ήταν τόσο εύκολο να σας συμβεί. Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα σας απασχολήσει έντονα το σπίτι σας και η ίσως και η διακόσμηση σε αυτό. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι για το σπίτι, καλύτερα να το κάνετε τον Φεβρουάριο. Όσοι έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα πρέπει το 2022 να οπλιστείτε με λίγη περισσότερη υπομονή, λόγω του Πλούτωνα, ο οποίος επηρεάζει τις δικές σας μοίρες. Και όταν ο Πλούτωνας έχει κυρίαρχο ρόλο στην ζωή μας, τότε αυτή αλλάζει μια για πάντα!

Σκορπιός

Το 2022 τα έχει όλα για εσάς φίλοι μου! Η επικεφαλίδα της χρονιάς θα είναι: εξέλιξη, ωριμότητα, αυθεντικότητα, μαθήματα ζωής σε όλα τα επίπεδα! Οι αλλαγές είναι δεδομένες! Αλλάζετε πρώτα από όλα εσείς οι ίδιοι, αλλά και οι καταστάσεις και τα δεδομένα γύρω σας! Καινούργιοι φίλοι, συνεργάτες, σχέσεις, θα εμφανίζονται από το πουθενά ή θα εξαφανίζονται χωρίς προφανή λόγο! Είστε, είτε το θέλετε είτε όχι, στον άξονα των εξελίξεων! Μπορείτε να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε και να βάλετε τις βάσεις για το μέλλον! Βρείτε λοιπόν τι είναι αυτό που αληθινά θέλετε και κάντε το να συμβεί! Με τον ουρανό να βρίσκεται απέναντι σας, είναι επίσης πιθανό να χρειάζεστε τώρα περισσότερο από ποτέ, χώρο και χρόνο για εσάς τους ίδιους, χώρο και χρόνο για τα θέλω σας! Και παρόλο που ο Κρόνος συνεχίζει το ταξίδι του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, και αυτό σίγουρα σας πιέζει και δημιουργεί δυσφορία, φέτος θα έχετε τον Δία από τους Ιχθύς ως μια μικρή ασπίδα προστασίας στα δύσκολα! Ως ζώδιο του νερού και εσείς, θα νιώσετε έστω και ελαφρώς την βοήθειά του (από την αρχή της χρονιάς ως τις 10/05/2022, καθώς και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.) θα είστε πιο αισιόδοξοι, αλλά θα βοηθήσει να κάνετε και πολλά ξεκαθαρίσματα. Καταστάσεις στο σπίτι ή στην δουλειά, που μπορεί το 2021 να ήταν πιο μπερδεμένες, φέτος θα μπορέσετε να τις δείτε από απόσταση και να πάρετε αποφάσεις. Από 11/5 ως το τέλος του Οκτωβρίου, ίσως οι απαιτήσεις στην δουλειά αυξηθούν, μπορεί να έχετε πιεστικά ωράρια και πολλές καθημερινές υποχρεώσεις. Θα έχετε όμως και ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Από τις 20/8 ως και το τέλος του έτους τα χρήματα θα αποτελέσουν πονοκέφαλο για αρκετούς από εσάς. Και ίσως για μερικούς αποτελέσει μεγάλη πρόκληση η ψυχολογική σταθερότητα και ηρεμία.

Τοξότης

Από το ξεκίνημα του έτους και ως τις 10/5, ο Δίας, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο των ιχθύων. Άρα, παρόλο που θα είναι σε κόντρα θέση για εσάς, θα υποστηρίζει ένα σημαντικό κομμάτι στο ωροσκόπιο σας, το οποίο αφορά θέματα του σπιτιού και της οικογένειας και μπορεί τώρα αυτά να έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Επίσης, ως τον Μάιο μπορεί να σας απασχολεί ιδιαίτερα ο χώρος του σπιτιού σας, να κάνετε αλλαγές στην διακόσμηση ή ακόμη και μια μετακόμιση! Γενικότερα, αν υπήρχαν προβλήματα στο σπίτι ή με τους γονείς σας, το 2022 θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις! Το κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι ευχάριστο. Από τις 11/5 ο Δίας θα περάσει στον κριό και θα πυροδοτήσει έρωτες, θα φουντώσει πάθη και την ανάγκη για καλοπέραση! Θα είναι σε μια εξαιρετική θέση για εσάς!

Σας περιμένει ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο χαλαρή διάθεση. Ο Δίας θα διανύει έναν έτσι και αλλιώς τυχερό τομέα, οπότε το όφελος θα είναι διπλό! Εκεί που πιθανόν θα έχετε τις περισσότερες αλλαγές και ίσως βιώσετε αστάθεια, θα είναι η δουλειά, η καθημερινότητα, η υγεία σας, η διατροφή σας ή ακόμη και η ψυχολογία σας. Από τις 20/8 μέχρι και το τέλος του έτους, ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι από εσάς, στους διδύμους, και το ενδιαφέρον σας μάλλον θα μονοπωλήσουν οι σχέσεις σας. Το διάστημα αυτό ενδεχομένως να είναι λιγάκι πιο ζόρικο και εξαντλητικό. Αν και με την υπομονή δεν έχετε την καλύτερη σχέση, θα πρέπει να την κάνετε φίλη σας, γιατί σίγουρα θα την χρειαστείτε! Χωρίς αυτήν, οι σχέσεις σας, φιλικές και ερωτικές, πολύ εύκολα θα μετατραπούν σε πεδίο μάχης! Ψυχραιμία λοιπόν και όχι παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις. Θέματα σπουδών μπορεί φέτος να έχουν καλύτερη έκβαση.

Αιγόκερως

Η χρονιά που πέρασε είχε έντονη έμφαση στον τομέα των οικονομικών σας. Πάρα πολλοί από εσάς είδατε το πορτοφόλι σας να γεμίζει και κάποιοι άλλοι να αδειάζει. Σίγουρα όμως, πήρατε “μαθήματα” σε σχέση με τα χρήματα και την διαχείριση τους. Το 2022 τα “μαθήματα” σε αυτόν τον τομέα θα συνεχιστούν, αλλά η έμφαση θα μειωθεί λιγάκι. Γενικά όμως, η σχέση σας με τα χρήματα, αλλάζει! Τον Ιανουάριο, καλό θα ήταν να μην επενδύσετε σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική σας εμφάνιση, γιατί η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στο ζώδιο σας! Και εξαιτίας αυτού, μπορεί ο πρώτος μήνας του έτους να είναι ένας μήνας μπερδεμάτων και επιστροφών...ανθρώπων και καταστάσεων! Από την αρχή της χρονιάς και μέχρι τις 10/5 θα υπάρχει εύνοια σε μετακινήσεις, σπουδές, ταξίδια. Από τις 11/5 μέχρι και τον Οκτώβριο, ο Δίας θα δρα βοηθητικά στα θέματα του σπιτιού. Θα βελτιωθεί η διάθεση σας και η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας γενικά! Αν θέλετε μια καινούργια δουλειά ή ένα καινούργιο σπίτι, τότε το καλοκαίρι σας ευνοεί για κάτι τέτοιο. Σε μερικούς από εσάς, μπορεί το 2022 να φέρει ξαφνικούς έρωτες από το πουθενά, ουρανοκατέβατους φίλους, μια εγκυμοσύνη, ή να αλλάξει η οικογενειακή κατάσταση των παιδιών σας! Εσείς που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για λίγο μεγαλύτερη πίεση και έλλειψη χαλαρότητας. Ίσως αργά, αλλά σίγουρα σταθερά η ζωή σας αλλάζει, γιατί αλλάζετε εσείς εις βάθος! Μπορεί τώρα να είναι η στιγμή που θα ανακαλύψετε την προσωπική σας δύναμη και θα
πάρετε την ζωή στα χέρια σας! Από τις 20/8 και ως το τέλος της χρονιάς, η δουλειά και η καθημερινότητα γενικά μπορεί να αποτελούν πηγή νεύρων και έντασης.

Υδροχόος

Σε όλη την διάρκεια του 2022 , ο Κρόνος θα συνεχίσει το ταξίδι του στο ζώδιο σας. Αυτό λέγεται σίγουρα «περίοδος ωριμότητας» για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου. Όταν ο Κρόνος μας επηρεάζει τόσο άμεσα και έντονα, μπορεί πολύ εύκολα η ζωή μας να χωριστεί σε «πρίν» και «μετά». Οι ευθύνες και οι αλλαγές είναι δεδομένες! Είτε αλλάζει απλά η εμφάνιση σας, είτε η δουλειά σας, είτε η οικογενειακή σας κατάσταση, το βέβαιο είναι πως κάτι αλλάζει! Αργά και σταθερά! Πάρα πολλοί άνθρωποι φοβούνται τον Κρόνο, γιατί έχει την φήμη του «κακού»! Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως ο Κρόνος μπορεί να φέρει και σταθερότητα και ευχάριστες ευθύνες, όπως έναν γάμο, παιδιά, ή την δουλειά που πάντα μπορεί να θέλατε! Ότι έρθει στην ζωή σας υπό την παρουσία του Κρόνου θα έχει διάρκεια! Σίγουρα, για αρκετούς από εσάς, μπορεί το 2022 να μην είναι ανέμελο, αλλά δεν χρειάζεται φόβος για τα μαθήματα που έχει να σας διδάξει ο Κρόνος! Είναι ο «σοφός δάσκαλος» της αστρολογίας και έρχεται μόνο για να μας κάνει πιο δυνατούς. Το πρώτο τετράμηνο και το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα. Από τις 11/5 – 28/10 θα είναι ένα πιο εξωστρεφές διάστημα με συναντήσεις, ταξίδια, επιτυχία σε σπουδές. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί τα αδέρφια σας να αποδειχθούν για εσάς μεγάλο στήριγμα.

Ιχθύς

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε φέτος αγαπητά ψαράκια; Ένα αγαπημένο σας σπορ...dream big! Ναί ναί, καλά διαβάσατε! Ονειρευτείτε πολύ και ελεύθερα γιατί σας παίρνει! O πλανήτης της τύχης, ο Δίας, θα βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς ως και τις 10/5 στο ζώδιο σας! Ζητήστε και θα σας δοθεί, αλλά πάντα με την απαραίτητη δόση ρεαλισμού σας παρακαλώ! Γιατί φέτος θα σας χρειαστεί και αυτός, λόγω της παρουσίας του Ποσειδώνα, ο οποίος μπορεί να σας εξαπατά και να χαρίζει φρούδες ελπίδες!

Σε γενικές γραμμές όμως, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί μπροστά σας, ακόμη και αν με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται σαν ευκαιρία. Γιατί ναι, ο Δίας (τον Απρίλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας!!!) πραγματοποιεί όνειρα, αλλά χρειάζεται και εσείς να έχετε τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά! Για όσους έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, ένα εξαιρετικό διάστημα θα είναι το τέλος Απριλίου! Ετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις και κάποιοι για αλλαγές ζωής! Από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο , ο Δίας θα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, άρα προσοχή στις σπατάλες! Επειδή ο Δίας είναι πάντα γενναιόδωρος, μπορεί τα χρήματα να εξαφανίζονται με την ίδια ταχύτητα με την οποία σας έρχονται! Από τις 20/8 μέχρι και το τέλος της χρονιάς, ίσως η ενέργεια σας στραφεί περισσότερο σε κάποιο οικογενειακό θέμα ή στους γονείς σας ή στην δουλειά. Σε όλη την διάρκεια του έτους πολλοί Ιχθύες μπορεί να ταξιδέψετε περισσότερο, να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή να σας απασχολεί η σχέση με τα αδέλφια σας και τους συγγενείς. Γενικά όμως θα έχετε τον Δία στο πλάι σας και επικρατεί : κίνηση, εκδρομές, αλλαγή τρόπου σκέψης!

 

Καλή και ευτυχισμένη χρονιά!

 

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Η Γιώτα Ανδρεάδου είναι αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019