Απαστράπτουσα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για την εγκυμοσύνη της και τα σχέδια γάμου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τις πρώτες της δηλώσεις on camera για το μωρό που περιμένει έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο περιθώριο των εγκαινίων εστιατορίου, του συντρόφου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η παρουσιάστρια ήταν εντυπωσιακή στο σμαραγδί της φόρεμα κι έλαμπε από ευτυχία, ενώ συχνά το χέρι της χάιδευε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!


«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νομίζω δε το πιστεύεις εκείνες τις πρώτες στιγμές. Είναι ένα θαύμα που δε το συνειδητοποιείς. Και νομίζω ότι είναι κάθε μέρα που λες “όντως;” Η ανακοίνωση στον Βασίλη είναι μια προσωπική στιγμή, δεν υπάρχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω. Απλά. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του το είπα. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε πάρα πολύ.

Ήρθε νομίζω τη σωστή στιγμή. Είμαι έξι μηνών. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ ανακοίνωσης του φύλου του μωρού μας. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου. Αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι πολύ. Κύριο μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Κάθε φορά μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αυτή την αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά ήθελα να έχω ολοκληρώσει κάποιες διαδικασίες πρώτα» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσο για τις φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τις προηγούμενες ημέρες, η ίδια δε θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει κάτι. Είπε ωστόσο ότι θέλει ο θρησκευτικός της γάμος να γίνει σε ξεχωριστή ημερομηνία από τη βάπτιση του μωρού τους.

«Είπαμε κι αυτό να το κρατήσουμε για μας. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Γενικά είμαι παραδοσιακή. Θέλω τα μυστήρια να γίνουν ξεχωριστά. Θα ήθελα να κάνουμε πρώτα βάπτιση και μετά τον γάμο».

Όσο για το φύλο του μωρού τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Δεν έχω προτίμηση για το φύλο, θα ήθελα και τα δυο. Ο Βασίλης είναι πιο παραδοσιακός και νομίζω θέλει αγόρι αλλά επειδή έχει ανιψιές, τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία».

Απαστράπτουσα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για την εγκυμοσύνη της και τα σχέδια γάμου