Απαρηγόρητος ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος - Έχασε τη μητέρα του (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μάνα είναι μόνο μία! Κι όσο χρονών κι αν τη χάσουμε, η θλίψη είναι μεγάλη και το κενό δεν αναπληρώνεται. Ακόμα κι αν έχεις δημιουργήσει τη δική σου οικογένεια, αγκαλιά της μάνας θα λείπει πάντα.

Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα και βιώνει δραματικές στιγμές. Ο ίδιος είναι σοκαρισμένος και δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Άλλωστε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο βίωσε την απώλεια του πατέρα του. Μέσα σε πέντε μήνες έχασε και τους δύο γονείς του.


Ο Βασίλειος είχε αποκαλύψει τον περασμένο Οκτώβρη ότι  η μητέρα του υπέφερε από σοβαρή ασθένεια (Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση, ασθένεια που είχε και ο Στίβεν Χόκινγκ). Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο ίδιος ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσω μιας πολύ συγκινητικής ανάρτησης. "Έχω να γράψω τόσα για σένα Ingrid Bergman μου αλλά τα δάκρυα δεν με αφήνουν…." σημειώνει απαρηγόρητος ο σχεδιαστής.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα του στο Facebook:

“Μάνα μας Μανούλα μου…..Κα Άννα! Γιατί ήσουν Πάντα μια Κυρία!
Έφυγες…..Έφυγες …..Έφυγες…..& Δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ!
Το σοκ είναι μεγάλο συνεργάτη μου από την ηλικία των 12 χρόνων ακούραστη μάνα!Ιδιοφυΐα Δημιουργέ Μέντορα μου…..
είμαι τόσο σοκαρισμένος που μου μοιάζει αδιανόητο….
Δεν θέλω και δεν μπορώ να το πιστέψω!
ΕΣΥ με έκανες αυτό που έγινα!& αυτό που θα αφήσω πίσω μου…
Έχω να γράψω τόσα για σένα Ingrid Bergman μου αλλά τα δάκρυα δεν με αφήνουν….
Η Πολα και γω σήμερα μείναμε Ορφανοί!…..
Μάνα μας δεν Δ αγκαλιάσαμε σφιχτά όπως σου άξιζε για τελευταία φορά….
Έφυγες πικραμένη απο αυτή την ζωή….” έγραψε.

Και συνέχισε με δύο επίσης συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram. Μάλιστα στο ένα στιγμιότυπο η μητέρα τους στέκεται χαμογελαστή δίπλα στοπ μόντελ, Λίντο Έβαντζελίστα.