Μοντέλο κάνει πασαρέλα θηλάζοντας την κόρη της και... γράφει ιστορία! (φωτο &video)

Δημοσιεύθηκε στις

Αυτό το μοντέλο έκανε κάτι που θα μείνει στην ιστορία, καθώς καμία γυναίκα δεν τόλμησε να το κάνει ποτέ μέχρι σήμερα!

Η Mara Martin, μοντέλο από το Michigan, περπάτησε με μαγιό στην πασαρέλα του περιοδικού Sports Illustrated, ενώ την ίδια στιγμή θήλαζε την μόλις 5 μηνών κορούλα της.  Κι όμως συνέβη!


 

Μοντέλο κάνει πασαρέλα θηλάζοντας την κόρη της και... γράφει ιστορία!  (φωτο &video)

 

Η Martin βγήκε στην πασαρέλα φορώντας ένα λαμπερό, χρυσό μπικίνι και το κοριτσάκι της αγκαλιά, το οποίο φορούσε στα αυτάκια του μικροσκοπικά, μπλε ακουστικά για να μην ενοχλείται από το θόρυβο.

 

 

 Το βίντεο που τη δείχνει να θηλάζει την ώρα της πασαρέλας έγινε αμέσως viral, γεγονός που ώθησε τη Martin να κάνει ένα post στο Instagram με το αντίστοιχο δημοσίευμα της DailyMail και να γράψει: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξυπνάω και βλέπω τίτλους για μένα και την κόρη μου κάνοντας κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Είναι πραγματικά τόσο ανούσιο και εξωπραγματικό να πω κάτι λιγότερο. Είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να μοιραστώ αυτό το μήνυμα και ελπίζω με τον τρόπο μου να βοήθησα να μετατραπεί ο θηλασμός σε κάτι απόλυτα φυσιολογικό και να δείξω σε όλους ότι οι γυναίκες ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!».

 

 

Ωστόσο, το μοντέλο επισημαίνει ότι με αυτήν την κίνησή της δε θέλει να αποτελέσει τροφή για τα media. «Αλλά για να είμαι ειλικρινής, ο πραγματικός λόγος που δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινα ‘’τίτλος’’ είναι επειδή δε θα έπρεπε να έχω γίνει “τίτλος”», πρόσθεσε. «Δεν είναι κάτι φοβερό να περπατάω στην πασαρέλα και ταυτόχρονα να ταΐζω την κόρη μου. Πραγματικά, υπάρχουν πολλοί πιο αξιόλογοι τίτλοι που πρέπει να δει ο κόσμος».

 

Μοντέλο κάνει πασαρέλα θηλάζοντας την κόρη της και... γράφει ιστορία!  (φωτο &video)

 

 

 

 

tags:


tags: