Αυτά είναι τα 8 πιο πολυτελή παιδικά brands σε όλο τον κόσμο!

Δημοσιεύθηκε στις

Ο κόσμος της παιδικής μόδας είναι γεμάτος από εταιρείες που αγωνίζονται να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Οι καλύτεροι σχεδιαστές μόδας του κόσμου είναι έτοιμοι για την πρόκληση και έχουν σχεδιάσει μερικές από τις πιο ακριβές και όμορφες συλλογές που φανταζόταν ποτέ κανένας. Το all4mama σάς παρουσιάζει τα πιο πολυτελή παιδικά brands στον κόσμο για να είστε... προετοιμασμένες.

 


BALMAIN

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους οίκους μόδας των celebrities. Αυτός ο κολοσσός του Παρισιού προτείνει μια πιο επίσημη γραμμή ενδυμάτων που στοχεύει να τονίσει την κομψότητα των παιδιών και την ξέγνοιαστη φύση τους. Τα σχέδια του Balmain είναι πολύ εκλεπτυσμένα και κάθε συλλογή προσφέρει ένα "touch of class" που κάνει το εμπορικό σήμα ανώτερο από τα υπόλοιπα.

 

Αυτά είναι τα 8 πιο πολυτελή παιδικά brands σε όλο τον κόσμο!

 

MISHKA AOKI

Η μάρκα Mishka Aoki έχει γίνει συνώνυμη με την πολυτέλεια και τον πλούτο. Αυτά, άλλωστε, δεν είναι τα πιο κοινά δαντελωτά φορέματα για κορίτσια. Τα ρούχα τους είναι αυθεντικά αριστουργήματα που θα μετατρέψουν το μωρό σας σε πριγκίπισσα. Πρόκειται για έναν θρίαμβο ομορφιάς και στυλ.

 

Αυτά είναι τα 8 πιο πολυτελή παιδικά brands σε όλο τον κόσμο!

 

BABY DIOR

Το Baby Dior είναι μέρος της παγκοσμίως γνωστής εταιρείας Dior. Τα προϊόντα Baby Dior είναι κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια και αποτελούνται από εξαιρετικά σχέδια και φινιρίσματα. Κάθε προϊόν ακολουθεί τους ίδιους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας με την παραγωγή ενηλίκων, ενώ το brand έχει δημιουργήσει και σειρά για νεογέννητα. Ο στόχος της Dior είναι να γίνει η εταιρεία στην οποία θα απευθύνονται οι γονείς που αναζητούν κλασικά και ταυτόχρονα εξεζητημένα ρούχα για τα παιδιά τους.

 

Αυτά είναι τα 8 πιο πολυτελή παιδικά brands σε όλο τον κόσμο!

 

GUCCI

Η γνωστή ιταλική εταιρεία μόδας έχει δημιουργήσει μια παιδική σειρά μόδας που περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ. Και περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Από κάλτσες μέχρι τσάντες και ό,τι άλλο φανταστείτε. Στη σειρά ρούχων της Gucci, κανένα στοιχείο δεν παραβλέπεται και κάθε ένδυμα μελετάται όχι μόνο για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και για να επικοινωνήσει την ιδέα ενός κομψού και εκλεπτυσμένου μωρού.

 

Αυτά είναι τα 8 πιο πολυτελή παιδικά brands σε όλο τον κόσμο!

 

DOLCE & GABBANA

Η Dolce & Gabbana έχει φέρει την επανάσταση στην αγορά των παιδικών ενδυμάτων με τα απαράμιλλα σχέδια και τα προσεκτικά κατασκευασμένα κομμάτια. Η συλλογή της "Mini Me" έχει αγαπηθεί πολύ από τις μαμάδες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα της D & G είναι πάντα συνώνυμα με την ποιότητα και τα παιδιά σας θα αισθάνονται σαν τους γαλαζοαίματους που φορούν αυτή τη μάρκα.

 

Αυτά είναι τα 8 πιο πολυτελή παιδικά brands σε όλο τον κόσμο!

 

FENDI

Η Fendi ήταν πάντα συνώνυμη με τη μόδα και την κομψότητα και η σειρά παιδικών ρούχων της εκπληρώνει τη φιλοσοφία της εταιρείας. Η κυριαρχία των προϊόντων της Fendi θα μετατρέψει τα παιδιά σας σε μικρά μοντέλα και η ποιότητα των ρούχων τους θα σας συναρπάσει. Η Fendi σκέφτεται το καλό των παιδιών σας μέσω της ποιότητας των προϊόντων της.

 

 

GIVENCHY

Ο στόχος της Givenchy είναι να δημιουργήσει μια σπορ και δυναμική εμφάνιση για τα παιδιά σας διατηρώντας ταυτόχρονα την κλασική κομψότητα που είναι γνωστή για το εμπορικό σήμα. Η εταιρεία έχει ως στόχο να γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους γονείς που προτιμούν να επιλέξουν μια αθλητική και άνετη εμφάνιση για τα παιδιά τους. Η Givenchy ήταν πάντα γνωστή για την πολυτέλεια, τώρα μπορεί να προσθέσει το sport luxe στη λίστα της.

 

 

BURBERRY

Η παιδική σειρά Burberry έχει σχεδιαστεί για να φέρνει τη χαρά στα παιδιά μέσα από πολύχρωμα  ρούχα που μπορούν πραγματικά να κάνουν κάθε παιδί μοναδικό. Κάθε προϊόν είναι εγγυημένο από ελέγχους υψηλής ποιότητας και από τη χρήση πρώτων υλών υψηλής ποιότητας. Από τα φορέματα μέχρι και τα αξεσουάρ, η γραμμή των παιδικών ρούχων Burberry είναι ποικίλη και κατάλληλη για κάθε περίσταση.

 

Αυτά είναι τα 8 πιο πολυτελή παιδικά brands σε όλο τον κόσμο!

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Floral: 7+1 μοναδικά σύνολα για τις πιο λουλουδάτες εμφανίσεις

 

 

 

tags:






tags: