Σταματίνα Τσιμτσιλή για Εριέττα Κούρκουλου: «Όλες οι γυναίκες που ζούμε το πένθος της αποβολής κάνουμε τις ίδιες σκέψεις»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το πρωί της Πέμπτης μέσα από το Happy Day τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Εριέττας Κούρκουλου για την αποβολή του δεύτερου παιδιού της.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια του Alpha έχει βιώσει δυο φορές στη ζωή της την αποβολή.


«Άκουγα την εξομολόγηση της Εριέττας και σκεφτόμουν ότι όλες οι γυναίκες όταν ζούμε αυτό το πένθος της αποβολής κάνουμε τις ίδιες σκέψεις. Πρώτα αναζητούμε τις δικές μας ευθύνες, κάτι έκανα και δεν πήγε καλά, κάπου φταίω, κάπου δεν ήμουν σωστή. Μας πνίγουν οι ενοχές, αυτομαστιγωνόμαστε και θεωρούμε ότι εμείς έχουμε κάνει κάτι λάθος και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη στην Ελλάδα, όταν εγώ είχα τις δυο αποβολές το να κάνεις μοριακό καρυότυπο είναι μια πολύ εξελιγμένη εξέταση, που έστελναν τα δείγματα στο εξωτερικό και περίμενες τις απαντήσεις. Θυμάμαι είχα την αγωνία, μέχρι να με πάρουν να μου πουν τι έγινε και γιατί δεν πήγε καλά. Και σε εμάς η απάντηση ήταν μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Είναι η επιλογή της φύσης να σταματήσει η καρδούλα ενός μωρού που θα γεννιόταν με μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Την δεύτερη φορά που απέβαλα ήταν ισοπεδωτικό» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.