Ελισάβετ Σπανού: Πιέστηκα από τα σχόλια «ποιος είναι ο μπαμπάς»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ελισάβετ Σπανού διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει κάθε στιγμή. Άλλωστε ήταν κάτι που ήθελε τόσο πολύ.

Το ταξίδι στη μητρότητα είναι λίγο... μοναχικό, αφού όπως είπε με τον σύντροφο της επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, στο ξεκίνημα της κυοφορίας της. Αυτό δεν την πτόησε καθόλου, είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη κι πλέον ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της.


Η τραγουδίστρια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣΟΥΚΟΥ και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για τον σύντροφό της.

«Οι πρώτοι 3 μήνες ήταν περίεργοι γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει, γενικά δεν είχα πράγματα που κινδυνέψαμε εγώ και η μικρή. Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της, ήμασταν κάποια χρόνια μαζί! Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει και εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής πάντα θα είμαστε. Όταν έμεινα έγκυος ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες, με φόβισε το πρώτο τρίμηνο προσευχόμουν και έλεγα “Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό”.

«Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά! Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας», εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Σπανού.

Αυτή η αδιακρισία, μεγάλωσες ποτέ θα παντρευτείς, πότε θα κανείς παιδί, ποιος είναι ο μπαμπάς; Αλήθεια τι κερδίζουμε ψυχικά, φέροντας τον άλλο σε δύσκολη θέση, ειδικά όταν είναι σε ευάλωτη θέση; Πραγματικά αναρωτιέμαι...

Όσο για το ποιος είναι ο πατέρας πρόκειται για μία σχέση ετών με έναν άνδρα ο οποίος μένει στη Λήμνο.