Το τέλειο δώρο για τη γιορτή της Μητέρας ....από τη Μαρίνα Γιώτη!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

"Ένα τέλειο δώρο για τη γιορτή της μητέρας και όχι μόνο. Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ…❣️", Μαρίνα Γιώτη

Αυτό το βιβλίο ξεκίνησε από ένα γράμμα που έγραψε στην κόρη της όταν ήταν μόλις δύο χρονών. Καθώς η σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης συχνά περνάει από σαράντα κύματα εκεί κοντά στην εφηβεία, ήθελε να θυμάται πως, ό,τι κι αν γίνει, θα είναι πάντα δίπλα της, ο φύλακας άγγελός της, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της.


Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης.

Το τέλειο δώρο για τη γιορτή της Μητέρας ....από τη Μαρίνα Γιώτη!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Το τέλειο δώρο για τη γιορτή της Μητέρας ....από τη Μαρίνα Γιώτη!
Η Μαρίνα Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown University της Washington, DC όπου αποφοίτησε το 1997. Μέχρι το 1999 φοίτησε στο Pratt Institute στη Νέα Υόρκη Σχεδιασμό Οπτικής Επικοινωνίας και Εικονογράφηση από το οποίο αποφοίτησε με τιμητικές διακρίσεις.

Είναι συνέταιρος και βραβευμένη δημιουργική διευθύντρια σε εταιρία οπτικής επικοινωνίας και πρόεδρος στο αθλητικό κέντρο Sunny Sports Club. Έχει τιμηθεί με το John Peter’s Publication Award από το Art Dirrectors Club της Νέας Υόρκης και τα Διεθνή βραβεία Pentawards για τη δουλειά της.

Το 2014 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Η Στιγμούλα» και ακολούθησαν «Η Στιγμούλα είναι δυνατή!» το 2015, «Σκουφοκοκκινίτσα» το 2016 και «Δυο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα» τον Νοέμβριο του 2016 από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Έχει μια κόρη 9 ετών.