Ποια χρώματα ταιριάζουν στα ξανθά κορίτσια και ποια στα μελαχρινά;

Όλες οι γυναίκες ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναρωτιόμαστε ποιο χρώμα μας ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών μας. Γιατί- ναι!-  το ξανθό και αντίστοιχα το μελαχρινό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μίας γκαρνταρόμπας. Άλλες αποχρώσεις ταιριάζουν στα ξανθά κορίτσια και άλλα στα σκούρα καστανά μαλλιά! Ας μην υποτιμάμε τον παράγοντα "μαλλιά".

Εμείς, λοιπόν, στο all4mama σε αυτό το θέμα θα σας προτείνουμε τα πιο κατάλληλα και ταιριαστά χρώματα με τα οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε την παιδική γκαρνταρόμπα του σπιτιού σας για τις πριγκίπισσές σας. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι και εσείς -γλυκές μανούλες- δεν μπορείτε να "κλέψετε" μερικές συμβουλές.

 

 

Κατ΄αρχάς, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν τα θερμά και τα ψυχρά χρώματα. Θερμά χρώματα είναι το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο και όλες οι αποχρώσεις τους. Χρώματα, δηλαδή, που προκαλούν μια αίσθηση χαράς, ενθουσιασμού, ζωντάνιας και ενέργειας και ταιριάζουν άψογα στα μελαχρινά κοριτσάκια. Από την άλλη, τα ψυχρά χρώματα, όπως το μπλε, το πράσινο και τα ιώδη (μωβ, ροζ κ.ά) μαζί με όλες τις ενδιάμεσες αποχρώσεις τους συμβολίζουν τη γαλήνη και την ηρεμία. Τέτοια χρώματα ταιριάζουν ιδανικά στα ξανθά κοριτσάκια.

 

 

 

 

 

Την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια σκεφτείτε το χρώμα των μαλλιών και σίγουρα θα κάνετε την καλύτερη επιλογή!

 

Δείτε εδώ πώς θα κάνετε την απόλυτη 3D Braid στα μαλλιά της κόρης σας!

 

tags:


tags: