« Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ»

Δημοσιεύθηκε στις

Στην Puppeteria συνεχίζονται με πολύ μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις κουκλοθέατρου της οικογένειας Σοφιανού. Ήδη, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του κουκλοθέατρου αγκάλιασαν την Puppetaria και κάθε παράσταση γεμίζει από χαμόγελα και χειροκροτήματα. Μη χάσετε την τελευταία παράσταση του έργου «Ο βασιλιάς βάτραχος» αυτήν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Υπόθεση Έργου:
Η πριγκίπισσα Χρυσομαλλούσα έχει φτάσει πια σε ηλικία γάμου και ο βασιλιάς την πιέζει να παντρευτεί. Για κείνη, ο γάμος είναι το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί. Αγαπά το γέλιο και τα παιχνίδια. Σε έναν από τους περιπάτους της στο μαγεμένο δάσος πέφτει η αγαπημένη χρυσή της σφαίρα μέσα στο πηγάδι. Μέσα από το πηγάδι βγαίνει ο μαγεμένος πρίγκιπας Αλέξης, τον οποίο η κακιά μάγισσα έχει μεταμορφώσει σε βάτραχο. Ο μόνος τρόπος να λυθούν τα μάγια είναι να κλάψει γι' αυτόν η πριγκίπισσα.
Πώς θα γίνει όμως αυτό, εφόσον εκείνη δεν κάνει τίποτ' άλλο παρά να γελά; Θα λυθούν τα μάγια μέχρι τη μέρα του γάμου με τη βοήθεια του Σκούφη και των παιδιών;


Διάρκεια: 55’
Ώρα παράστασης: 17.00, για παιδιά 4-10 ετών
Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Για κράτηση τηλεφωνήστε στο 2109328191, είτε επικοινωνήστε με μήνυμα στη σελίδα του fb.
https://www.facebook.com/puppeteria.greece/

PUPPETERIA
Αφροδίτης 5, Νέα Σμύρνη
Τηλ: 210-9328191