Καθηγητής κράτησε στην αγκαλιά το μωρό φοιτητή εν ώρα μαθήματος επειδή ο μπαμπάς της δεν έβρισκε νταντά

Η φωτογραφία ενός καθηγητή Μαθηματικών, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του το μωρό ενός φοιτητή του εν ώρα μαθήματος έχει γίνει viral στα social media αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια.

Ο μπαμπάς της μικρής Ασάτα, Γουέιν Χάειρ, πήρε τη μικρή μαζί του στο μάθημα, γιατί δεν είχε κάποιον δικό του άνθρωπο ή κάποια νταντά για να την αφήσει στο σπίτι. Ο ίδιος εξήγησε την κατάσταση στον καθηγητή του και προς έκπληξη όλων των φοιτητών, ο δρ Νέιθαν Αλεξάντερ πήρε τη μικρούλα στην αγκαλιά του σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος που διήρκεσε 50 λεπτά, ώστε ο μπαμπάς της να μπορέσει να κρατήσει καλές σημειώσεις.

 

 

Όπως ανέφερε ο καθηγητής, «δεν έχω δικά μου παιδιά. Ανησυχούσα μήπως το μωρό άρχιζε να κλαίει, αλλά τελικά πήγαν όλα τέλεια. Ήταν πάρα πολύ καλή». Η όλη πρωτόγνωρη ιστορία εκτυλίχθηκε στο κολέγιο αρρένων Morehouse της Τζόρτζια. Ένας από τους διασημότερους αποφοίτους της σχολής ήταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Ο 34χρονος καθηγητής είπε στον πατέρα πως μπορεί να φέρνει όποτε θέλει την κόρη του μαζί στο μάθημα, καθώς παρατήρησε πως ο φοιτητής πολλές φορές αναγκαζόταν να φύγει νωρίτερα, ώστε να τη φροντίσει. «Κάνει δυο δουλειές, σπουδάζει, συμμετέχει σε διάφορα προγράμματα και είναι επίσης γονιός», εξήγησε ο Αλεξάντερ. «Αυτή η φωτογραφία λειτουργεί ως υπενθύμιση όσων υποχρεούνται να κάνουν οι γονείς καθημερινά», πρόσθεσε.

 

 

 

Ο καθηγητής αστειεύτηκε επίσης λέγοντας πως η διδασκαλία του κατάφερε να κοιμίσει τελικά το μωρό. «Όταν άρχισε να την παίρνει ο ύπνος, είπα στην τάξη, "υποθέτω πως είμαι πολύ βαρετός αυτή τη στιγμή"», σχολίασε ο ίδιος. Η φωτογραφία έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media, συγκεντρώνοντας δεκάδες θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία του καθηγητή, τον οποίο ευχαρίστησε δημοσίως και η μητέρα του μικρού κοριτσιού με ένα post στο facebook.

 

 

 

 

 

tags:


tags: