Η Φωτεινή Αθερίδη σπάει ταμπού & αποκαλύπτει ότι σκεφτόταν να διακόψει την κύηση! (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε στις

Η Φωτεινή Αθερίδη, η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη λίγους μήνες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού βρέθηκε στην εκπομπή "Φλερτ" και έδωσε μία εκ βαθέων και ειλικρινή συνέντευξη στην Νάντια Κοντογεώργη.

από την Μαρία Αντωνίου


Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της και ξεπερνώντας όλα τα ταμπού σχετικά με τις εκτρώσεις δεν δίστασε να αποκαλύψει πως όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος δεν ήταν σίγουρη αν ήθελε να κρατήσει το μωρό της και σκεφτόταν να διακόψει την κύηση.

Η Φωτεινή Αθερίδη σπάει ταμπού & αποκαλύπτει ότι σκεφτόταν να διακόψει την κύηση! (βίντεο)

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος. Σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση. Το κράτησα επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω!»

Το παιδί της το απέκτησε με τον συντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.