Η Μπέσυ Μάλφα σε μια ανθρώπινη συνέντευξη μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της

Δημοσιεύθηκε στις

Η απώλεια που τη σημάδεψε, η παράσταση που τη λύτρωσε και το πρόβλημα υγείας που ξεπέρασε...
Σε μια από τις καλύτερες κουβέντες που έχουμε παρακολουθήσει φέτος στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά και η Μπέσυ Μάλφα μίλησαν για όλα, σε μια συζήτηση με μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Η ηθοποιός «λύγισε» όταν μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και συγκλόνισε με την περιγραφή της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η λυτρωτική παράσταση τη μέρα που έχασε τη μητέρα της


«Έφυγε… επτά και τέταρτο. Μπαίνω οκτώ πατά είκοσι πέντε στο θέατρο και ήταν γεμάτο. Είχε αποφασίσει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης να την κάνει την παράσταση επειδή του το ζήτησα. Επειδή θα το ήθελε η μητέρα μου πολύ. Και έπαιξα. Και ήταν υπέροχο. Εγώ πήγα γιατί νόμιζα ότι έχει ματαιωθεί η παράσταση και θα πιω καφέ με τους συναδέλφους μου, αλλά είχε κόσμο που περίμενε να δει την παράσταση. Ήταν λυτρωτικό, υπέροχο, μια απίστευτη γιορτή προς το φως! Έτσι κατάφερα πολλά πράγματα να αντέξω. Η αγωνία της ήταν, επειδή την αγαπούσα πολύ, να μην πάθω τίποτα».

Ο καλοήθης όγκος που αφαίρεσε

Στα παιδιά μου δεν το είπα. Στη μητέρα μου και τον Γεράσιμο έπρεπε να το πω γιατί με ρωτούσαν οι γιατροί -επειδή ήταν πίσω από το μάτι και είχε πάει το 1/4 του εγκεφάλου πολύ πίσω- αν είχα συμπτώματα και έπρεπε να το συζητήσω με τους δικούς μου ανθρώπους.

zappit.gr