Ζήσης Ρούμπος: Η στιγμή που επιστρέφαμε σπίτι με το μωρό είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής μου

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Ζήσης Ρούμπος και γράφει και ζωγραφίζει και παίζει και ατακάρει με ταλέντο, ευφυία και οξυδέρκεια ταχύτητας φωτός. Το βιτριολικό του χιούμορ στερείται ανθρωπιάς και μπορεί να σε κονιορτοποιήσει σαν εύφλεκτο χριστουγεννιάτικο στολίδι. Εκτός όμως από ένας ταλαντούχους άνθρωπος είναι και σύζυγος που λατρεύει την γυναίκα του και μπαμπάς που υπεραγαπά τον γιο του.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στη στήλη «Μπαμπά μίλα» στην εκπομπή «Μαμά-δες μίλησε για τον γιο του, για το πώς άλλαξε τη ζωή του ο ερχομός του αλλά και για τη σχέση του με τη σύζυγό του.


«Θαυμάζω τη γυναίκα μου για την ψυχή της, για την καλοσύνη της, για την ηθική της ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα. Είναι πυξίδα σε όλα», είπε  και σημείωσε ότι η ικανότητα της συζύγου στην οργάνωση έσωσε την προσωπική τους ζωή, φέρνοντας σαν παράδειγμα, ότι ο μικρός είναι στο κρεβάτι στην 8:30 κι έτσι μένει χρόνος για τους ίδιους.

«Ο ερχομός του Μάρκου με άλλαξε ολοκληρωτικά. Νομίζω ήμουν άλλος άνθρωπος πριν. Ζω καθημερινά, με κύριο γνώμονά μου το παιδί. Ήμουν μέσα όταν γεννήθηκε. Η στιγμή που επιστρέφαμε σπίτι με το μωρό είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής μου» πρόσθεσε.

Θυμήθηκε πόσο ευτυχισμένος ήταν όταν παντρεύτηκε αλλά και από όταν έκανε πρόταση γάμου στην καλή του.

«Η πρόταση γάμου έγινε στην Κρήτη μέσα σε δύο μέρες, βρήκα λυράρη και ανεβήκαμε στο Ρέθυμνο και έγινε κάτι πολύ μαγικό».

Ακόμη εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν σκοπός του να γίνει ηθοποιός αλλά εικαστικός. Εκείνη που τον ώθησε να συνεχίσει στην υποκριτική ήταν η γυναίκα του.