Ζέτα Δούκα: Όταν έκλεισα τα 40 κι έβλεπα παιδιά, έκλαιγα - Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω παιδί

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για τη μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί μίλησε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι δεν είχε μάθει το φύλο του παιδιού έως ότου γεννήσει. Με τον τοκετό έμαθε ότι απέκτησε κόρη!

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, την Θάλεια, με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά, μιλώντας στην εκπομπή Μαμά-δες θυμήθηκε την περίοδο που επιθυμούσε να γίνει μητέρα, όταν βρισκόταν καθημερινά σε επαφή με μικρά παιδιά, μέσα από τις δουλειές της.


«Όταν έκλεισα τα 40 κοντά στα 41, έβλεπα παιδιά και έκλαιγα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω παιδί. Τότε δούλευα και στο θέατρο και στην τηλεόραση με παιδιά. Τα έβλεπα και ήθελα να τα πάρω αγκαλιά, να κλάψω μαζί τους… Ευτυχώς έγινε και απέκτησα τη Θάλεια, την ήθελα πάρα πολύ», είπε η Ζέτα Δούκα.

Στη συνέχεια η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της: «Δεν έμαθα το φύλο του παιδιού μέχρι που γέννησα. Ήθελα να είναι έκπληξη! Γιατί να το μάθω; Έχει καμιά σημασία ή θα το αγαπάω περισσότερο εάν είναι αγόρι ή κορίτσι;» πρόσθεσε η Ζέτα Δούκα και συμπλήρωσε: «Την γέννησα μετά από πολλές ώρες. Έμαθα ότι είναι κορίτσι όταν βγήκε από μέσα μου», είπε η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)