Βίκυ Βολιώτη: «Η κόρη μου ζητάει αδελφάκι αλλά δεν είναι εύκολο να υιοθετήσουμε ένα ακόμα παιδί»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» Open TV βρέθηκε η Βίκυ Βολιώτη.

Η γνωστή ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα για την υιοθεσία της κόρης της από την Αιθιοπία, τους προβληματισμούς της και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μία δεύτερη υιοθεσία με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή.


Η Βίκυ Βολιώτη αποκάλυψε πως εξήγησε στην κόρη της ότι είναι υιοθετημένη: «Της το ‘χουμε πει από πολύ νωρίς, από πάντα. Είναι κάτι που το συμβουλεύουν όλοι οι ειδικοί, ότι το παιδί πρέπει να μάθει από πολύ νωρίς την ιστορία του. Ανάλογα με την ηλικία του απαντάμε στο παιδί. Άλλα πράγματα ρωτάει ένα παιδί στα 3, άλλα στα 5, άλλα στα 8. Δεν φορτώνεις το παιδί με περισσότερες πληροφορίες από αυτές που σου ζητάει».

Όσον αφορά στην κόρη της, η οποία της ζητάει αδελφάκι, η Βίκυ Βολιώτη αποκάλυψε: «Της ζητάει αδερφάκι η κόρη της; Η ηθοποιός δήλωσε: «Μου ζητάει συνέχεια αδερφάκι. Το ‘χουμε σκεφτεί να υιοθετήσουμε ξανά αλλά δεν είναι εύκολο. Είμαστε και οι δύο εργαζόμενοι σε μία δουλειά που δεν έχει σταθερό ωράριο. Τώρα ξεκινώντας τις πρόβες, την έβλεπα ελάχιστα... Το σκεφτόμαστε. Αν είναι να το προσπαθήσουμε, θα το κάνουμε άμεσα».

Ωστόσο δεν θα μπορούσε να είναι από την Αιθιοπία (που είναι η κόρη της), διότι όπως εξήγησε η ηθοποιός «έχει κλείσει τα σύνορά της. θα θέλαμε όμως να είναι από την Αφρική».