Βασίλης Κικίλιας: Το βραχιόλι που συμβολίζει την αγάπη του στον μοχαχογιό του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ζουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή τους. Ο ερχομός του γιου τους, Παναγιώτη-Αντώνιου, έχει φέρει ακόμα μεγαλύτερη χαρά και πληρότητα στη ζωή τους, καθιστώντας τους μια αγαπημένη οικογένεια που απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί.

Το ζευγάρι απέκτησε το παιδί του, ανήμερα τα Χριστούγεννα (25 Δεκεμβρίου) του 2020, εν μέσω σκληρής καραντίνας του κορονοϊού. Η γέννησή του αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή στη ζωή τους, αν και δεν ήταν χωρίς προκλήσεις. Ο τοκετός της Τζένης Μπαλατσινού ήταν δύσκολος και απαιτητικός, είχε κάποιες επιπλοκές, με την ίδια να νοσηλεύεται για 10 περίπου ημέρες. Όλοι θυμόμαστε τον Βασίλη Κικίλια, υπουργό Υγείας εκείνη την περίοδο να δακρύζει σε συνέντευξή του, καθώς πέρα από τις δύσκολες στιγμές της χώρας με την πανδημία, είχε να διαχειριστεί κι ένα προσωπικό Γογλοθά, τη συζυγό του στη ΜΕΘ να δίνει τη μάχης της. Η αγάπη και η στήριξη του συζύγου της στάθηκαν ακλόνητες, η Τζένη βγήκε νικήτρια και οι δυο τους ζουν πλέον μια υπέροχη ζωή!


Ο Βασίλης Κικίλιας, φυσικά, δεν ξεχνά την πιο όμορφη μερα της ζωής του, κια συγχρόνως την πιο δύσκολη. Γνωστός για την αφοσίωσή του στην οικογένειά του, φορά στο χέρι του μεταξύ άλλων βραχιολιών (ένα με τον σταυρό, που δείχνει την πίστη του και κάποια θρησκευτικά κομποσκίνια) και ένα που φέρει τα αρχικά του γιου του, Παναγιώτη-Αντώνιου, καθώς και την ημερομηνία γέννησής του. Το βραχιόλι αυτό αποτελεί μια συμβολική υπενθύμιση της σημαντικής αυτής ημέρας και της αγάπης που τρέφει για τον γιο του. Μέσα από αυτό το μικρό σύμβολο, ο Κικίλιας εκφράζει την αφοσίωση και την ευγνωμοσύνη του για την οικογένειά του, που αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης στην καθημερινότητά του.

Βασίλης Κικίλιας: Το βραχιόλι που συμβολίζει την αγάπη του στον μοχαχογιό του

Σήμερα γιορτή του πατέρα η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε με δύο τρθφερες φωτογραφίες, τόσο στον σύζυγό της, όσο και στο μπαμπά της. «Μόνο αγκαλιές».

Η σχέση τους έχει αποτελέσει έμπνευση για πολλούς, καθώς καταφέρνουν να ισορροπούν τις απαιτητικές τους καριέρες με την οικογενειακή τους ζωή. Συχνά μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας την αγάπη και την υποστήριξη που έχουν ο ένας για τον άλλον. Αυτή η εικόνα της οικογενειακής αρμονίας και της αλληλοϋποστήριξης είναι που κάνει το ζευγάρι να ξεχωρίζει και να εμπνέει όσους τους παρακολουθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει και τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο, με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Στην παρακάτω φωτογραφία ποζάρουν με τον μικρό της γιο Παναγιώτη - Αντώνιο.