Τζένη Θεωνά: Η εξομολόγηση για τα κιλά της εγκυμοσύνης – «Πήρα 25, δεν επανήλθα ποτέ»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζένη Θεωνά βρέθηκε καλεσμένη ν εκπομπή Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και προχώρησε σε εξομολογήσεις. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τα επαγγελματικά της, για τον ρόλο της ως μητέρα, για τα 25 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και για την σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

«Θα ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπουν οι ρυθμοί. Ξεχνάω συνέχεια. Έχω μικρές αναλαμπές μνήμης. Όλη μέρα κάτι ψάχνω, φεύγω από το σπίτι φορτωμένη με πράγματα και πάντα κάτι ξεχνάω στο σπίτι», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.


Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά. Είχα έναν άνθρωπο μέσα μου, το μωρό και έναν ακόμη που είχα καταναλώσει. Δεν επανήλθα ποτέ στα κανονικά μου κιλά, δεν μου έκαναν τα ρούχα μου», πρόσθεσε η Τζένη Θεωνά.

«Κάνω διατροφή. Παίρνω συνέχεια τάπερ στη δουλειά με σοκολάτες, σφολιάτες, σουβλάκια και πίτσες! Κρύβομαι στο αυτοκίνητο και τρώω γλυκά πριν ανέβω για να μη τα βάλω στο σπίτι. Έχουμε cheat day και με τον γιο μου. Την Κυριακή τρώμε ένα παγωτό, κάτιι».

Σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα του Δήμου Αναστασιάδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Τζένη Θεωνά ανέφερε: «Μετά από τόσα χρόνια έχω συνηθίσει να λείπει για μέρες. Ήταν 26 ημερών το μωρό όταν έφυγε για πρώτη φορά στην Αμερική. Δεν με πειράζει αυτό, αρκεί όταν δεν λείπει να έχει παραγωγικό χρόνο με το παιδί».

«Δεν πήγαινα ποτέ κάθε μέρα στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Δήμος, αλλά τσέκαρα τα πάντα. Είναι η αγαπημένη μου έξοδος να πηγαίνω. Ο Δήμος δεν με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και μάλιστα μου λέει να μην κάνω ούτε εγώ δουλειές αφού δεν μου αρέσει. Δεν πρόκειται να μου πει ποτέ “τι ακαταστασία είναι αυτή;”, δεν τον νοιάζουν αυτά», πρόσθεσε η Τζένη Θεωνά.