Τζένη Μπαλατσινού: Το πρώτο μήνυμα για τον νεογέννητο γιο της επεφύλασσε μια έκπληξη (φωτό)

Ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων όταν η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

από την Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Η Τζένη αν και είναι πολύ δραστήρια στα social media, όλο αυτό το διάστημα είχε σιγήσει, έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στο νεογέννητο. Ο σύζυγος της ήταν εκείνος που είχε μοιραστεί πρώτος το ευτυχές γεγονός με μια τρυφερή ανάρτηση - ύμνο στη γυναίκα του. "Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή,συναισθήματα σπάνια!
Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη" είχε γράψει.

Σήμερα ήταν η σειρά της να τον εκπλήξει ευχάριστα. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα μωρουδίστικο φορμάκι, που μοιάζει περισσότερο αθλητική μπλούζα, μια αναφορά στο μπασκετικό παρελθόν του υπουργού Υγείας. Στο φρομάκι γράφει πίσω μέρος "Κikilias Junior" και συνοδεύεται με τον αριθμό 1.“Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!” έγραψε στη λεζάντα η πανευτυχής μανούλα.

Μάλιστα ο κ. Κικίλιας αντέδρασε στη φωτογραφία με μια καρδιά!