Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον 1,5 έτους γιο της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στο αγαπημένο της νησί την Πάτμο συνεχίζει τις διακοπές της η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τα τέσσερα παιδιά της. Οι κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα, που κατοικούν στην Αμερική, βρίσκονται στην Ελλάδα αυτό το διάστημα και αποαλμβάνουν οικογενειακώς το καλοκαίρι.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει το δικό της σπίτι εκεί, το οποίο είναι το ησυχαστήριό της, όπως λέει. Πολλές είναι μάλιστα και οι φορές που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται εικόνες από το σπίτι της με την υπέροχη θέα στη θάλασσα.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Σήμερα, η Τζένη Μπαλατσινού μας είπε «καλημέρα» δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της τον 1,5 έτους γιο της Παναγιώτη – Αντώνιο.

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον 1,5 έτους γιο της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές
Ο σύζυγός της Βασίλης Κικίλιας δεν είναι μαζί τους ακόμα αφού ως υπουργός Τουρισμού, έχει πολλές ευθύνες ειδικά αυτή την περίοδο.Ωστόσο θα ξεκλέψει κάποιες ημέρες τον Αύγουστο για να περάσει πολύτιμες στιγμές, με τον γιο του και την Τζένη του, όωπς ο ίδιος αποκάλυψε πρόσφατα.

«Είναι ευλογία να έχει κανείς ένα παιδάκι, ένα μωράκι. Κάνω ό,τι μπορώ για να μπορώ να έχω έστω και λίγες στιγμές μαζί του και με την οικογένειά μου. Θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ διακοπές εκεί στην καρδιά του Αυγούστου, όπως, ενδεχομένως όλοι οι Έλληνες».

Και πρόσθεσε: «Η οικογένεια δεν είναι εύκολο να έρχεται στα ταξίδια που κάνω, γιατί η ηλικία του μωρού είναι τρυφερή ακόμα. Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική στην προσπάθεια μου. Και δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στην Ελλάδα. Υπάρχει πολύς κόσμος που δουλεύει και αγωνιά και θέλει να στηρίξει την οικογένειά του».