Τόνια Σωτηροπούλου: «Με ενοχλεί η ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδιά”»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ή πιο σωστά του Δημαρχείου Ύδρας, πριν ενάμισι χρόνο, επισφραγίζοντας το μεγάλο έρωτα που ζουν.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο, ο ένας θαυμάζει και καμαρώνει τις επαγγελματικές επιτυχίες του άλλου, και λατρεύει τις αποδράσεις: συχνά το χαζεύουμε σε προορισμούς στο εξωτερικό.


Αν και, όπως έχει πει η ηθοποιός, θέλουν να αποκτήσουν παιδί... κάποια στιγμή, προς το παρόν δεν το έχουν στο πρόγραμμα, αν και δεν είναι μακριά. Το στερεότυπο γάμος ίσον παιδί, τους ενοχλεί, όπως και η αδιάκριτη ερώτηση: "πότε θα κάνετε παιδί".

Αυτή είναι μια από τις ερωτήσεις που δεν θέλει να απαντά, η Τόνια Σωτηροπούλου και εξήγησε στην εκπομπή «Ελένη» του Mega.

«Οι συνεντεύξεις αν και κάνω αυτή τη δουλειά από τα 18 μου και είμαι 36 τώρα, ακόμα με κάνουν νιώθω άβολα. Έχω κουραστεί να με ρωτάνε για τη συμμετοχή μου στην ταινία James Bond γιατί αυτόματα αυτή η ερώτηση ακυρώνει το «ταξίδι» μου. Με ενοχλεί ο τρόπος που γίνεται η ερώτηση «πότε θα κάνεις παιδιά», γιατί μπαίνω στη θέση γυναικών που μπορεί να μην μπορούν ή να μη θέλουν» τόνισε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ηθοποιός είπε πως της είχε κάνει εντύπωση πως όταν έγινε ο γάμος και ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram, και πήρε 10.000 followers.

«Δηλαδή η σημαντικότητα μου, αυτό που δίνει το «οκ» σε κάποιον για να με ακολουθήσει είναι επειδή φοράω ένα νυφικό; Πριν γνωρίσω τον Κωστή είχα αποφασίσει ότι και μόνη μου να ήμουν για πάντα δεν θα με πείραζε. Με τον Κωστή αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε ένα πάρτι τον γάμο μας. Η ζωή περνάει και πρέπει να δημιουργούμε στιγμές, οι γονείς μας μεγαλώνουν και θέλαμε να χαρούν μαζί μας» ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου.