Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου για την εγκυμοσύνη της συζύγου του (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης διανύει η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και γνωστού μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Ο μετεωρολόγος του Mega και πολιτικός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χάρις Δαμιανού τον περασμένο Ιανουάριο με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ηλιούπολης. Αν και επιθυμούσαν θρησκευτικό, η εγκυμοσύνη και η πανδημία άλλαξε τα σχέδια τους. Πλέον οι δυο τους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, αφού στις αρχές καλοκαιριού περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο κ. Καλλιάνος έχει εκφράσει την επιθυμία του το πρώτο του παιδί να είναι κορίτσι, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του.

Όλες οι γυναίκες που έχουμε φέρει παιδί στον κόσμο, γνωρίζουμε ότι η εξέταση Β' επιπέδου είναι πολύ σημαντική.διότι εξετάζει λεπτομερώς την ανατομία του εμβρύου. Αυτή την υπερηχογραφική εξέταση έκανε η κ. Διαμιανού και όλα έδειξαν να κυλούν καλά για εκείνη και το έμβρυο της.

Έτσι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε ένα ευχαριστήσει τον εμβρυολόγο με μια φωτογραφία.

«Μόλις ολοκληρώθηκε η εξέταση Β' Επιπέδου. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Μπήκαμε στον 6ο μήνα. Προχωράμε σιγά σιγά για το τελευταίο τρίμηνο. Θερμά ευχαριστώ τον Εμβυολόγο κ. Αναστασόπουλο Παναγιώτη. Ανεπανάληπτος επιστήμονας και υπέροχος Άνθρωπος» έγραψε στο instagram ο βουλευτής της ΝΔ.

Δείτε την ανάρτησή του

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Καλλιάνος είχε μιλήσει και για τη γνωριμία του με την σύζυγό του.

«Η πανδημία άλλαξε τα σχέδια μας. Ήταν ευλογία παιδιού να μείνει κατευθείαν έγκυος. Είχαμε αρχίσει να κάνουμε προσπάθειες για να αποκτήσουμε παιδί. Πήραμε ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε κατευθείαν θετικό. Ήταν έγκυος. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και κάτι. Ο πατέρας της έπαιζε μπουζούκι σε ένα μαγαζί στην Πλάκα. Σε αυτό το μαγαζί ήμουν θαμώνας. Πήγαινα με την παρέα μου και τραγουδούσα κιόλας. Τα είχαμε βρει με τον πεθερό. Του είπα μια μέρα να πάρω το μικρόφωνο να τραγουδήσω. Ξεκινήσαμε και πάλι μετά από 15 μέρες. Σε κάποια φάση μετά από πέντε, δέκα φορές που είχα πάει στο μαγαζί μου λέει “Γιάννη είναι και η κόρη μου εδώ, της έχω πει τα καλύτερα για σένα, να η Χάρις η κόρη μου” και με πήγε να με γνωρίσει. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και τα φτιάξαμε», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Καλλιάνος.