Το καυστικό σχόλιο του μπαμπά Γιάννη Αντετοκούνμπο για τις υψηλές τιμές στα παιχνίδια στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι ένας superstar του NBA αλλά πάνω από όλα είναι ένας πατέρας δύο παιδιών. Το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου περνά τις διακοπές του. Ο Greek Freakπροφανώς επισκέφθηκε γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών γιαψώνια στα παιδιά του, και βρήκε «τσιμπημένες» τις τιμές.

Ο Greak Freak, μάλιστα, έσπευσε να στείλει μήνυμα συμπαράστασης προς τους πατεράδες της χώρας μας, καθώς όπως φαίνεται βρίσκει αρκετά ακριβά τα παιχνίδια. Βέβαια ο ίδιος δεν έχει προφανώς οικονομικό πρόβλημα, και μπορεί να αγοράσει ό,τι επιθυμεί στα παιδιά του.

«Μιλάω εκ μέρους όλων των πατεράδων αυτής της χώρας... Κύριε "Μουστάκα" δείξτε λίγο έλεος», ήταν τα λόγια του Γιάννη στα social media που συνοδεύτηκαν και από εικονίδια που δείχνουν την αύξηση στις τιμές των παιχνιδιών.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το tweet, αδικεί το πολυκατάστημα των παιχνιδιών, καθώς δίνει... ώθηση στον ανταγωνισμό. Θα μπορούσε να στηλιτεύσει τα... ακριβά παιχνίδια, χωρίς ειδική αναφορά στο συγκεκριμένο κατάστημα παιχνιδιών. Καθώς αυτό θα λειτουργήσει ως αρνητική διαφήμιση (γνώμη μας πάντα). Άλλωστε οι τιμές έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα και επιπλέον είναι ανάλογες σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών.