Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα έξω από την εντατική της Λάρισας από τον Γεράσιμο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο 21χρονος Γεράσιμος μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη μεταφέρθηκε χθες σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία και ξεκινά τη μάχη του για τη ζωή.

Μετά από περισσότερες από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 21χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του μοιραίου Intercity στα Τέμπη, μεταφέρθηκε χθες σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο, όπου θα συνεχίσει τον αγώνα για τη ζωή του.


«Ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί αγαπήσαμε και το Γεράσιμο και την οικογένειά του, αλλά και όσους έφθασαν στο νοσοκομείο για να εκφράσουν την αγάπη τους» ανέφερε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Συγκίνηση προκαλεί η αφίσα που αναρτήθηκε στον τοίχο έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύτηκε όλο αυτό το διάστημα ο Γεράσιμος, η οποία, γράφει: «Με τη βοήθεια της Παναγίας και τη δική σας, φεύγω για να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής μου… Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!!! Γεράσιμος – Ιάσονας».

Δείτε την αφίσα που δημοσιεύει το onlarissa.gr:

Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα έξω από την εντατική της Λάρισας από τον Γεράσιμο