Τα μυστικά για τέλεια φρύδια!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τα μυστικά για τέλεια φρύδια!Τα καλοσχηµατισµένα φρύδια µπορούν να αλλάξουν τελείως το πρόσωπό σας. Μόνη σας ή µε τη βοήθεια ενός ειδικού, επιλέξτε το σχήµα που σας ταιριάζει.

Πώς θα τα βγάλω;


Με τσιµπιδάκι: Πρόκειται για την κλασική µέθοδο, η οποία, αν και είναι σχετικά επίπονη, είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε ένα αψεγάδιαστο σχήµα.

Με κλωστή: Θεωρείται η πιο παλιά µέθοδος αποτρίχωσης και έχει επανέλθει δυναµικά στα κέντρα αισθητικής. Είναι όµως καλύτερο να εφαρµόζεται από ειδικό.

Με κερί: Αποτρίχωση µε κερί µπορεί να γίνει και στην περιοχή των φρυδιών. Τα αρνητικά σε αυτή την περίπτωση είναι δύο: αφήνει συχνά κοκκινίλα για τις επόµενες ώρες και χρειάζεται σχεδόν πάντα τσιµπιδάκι για το τελείωµα. Το θετικό είναι όµως ότι το κερί αποδυναµώνει την τρίχα.

Φρύδια by yourself

Αν αποφασίσετε να δοκιµάσετε τις ικανότητές σας στο σπίτι, πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά γιατί, αν δεν προσέξετε, υπάρχει πιθανότητα να αλλοιώσετε την έκφραση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

1. Πρώτα φροντίστε να έχετε καλό φωτισµό και συµπληρωµατικά ένα µεγεθυντικό καθρέφτη.

2. Βουρτσίστε τα φρύδια σας µε το ειδικό βουρτσάκι, ώστε οι τρίχες να πάρουν τη σωστή φορά και να πετύχετε ένα όσο το δυνατόν πιο φυσικό σχήµα.

3. Προσπαθήστε να τονίσετε τη φυσική καµπύλη των φρυδιών βουρτσίζοντάς τα µε φορά προς τα επάνω.

4. Κάθε φρύδι θα πρέπει να ξεκινάει ακριβώς επάνω από τη γωνία του µατιού. Για να το καταφέρετε κρατήστε ένα µολύβι στο πλάι της µύτης σας και αφαιρέστε µε ένα τσιµπιδάκι όλες τις τρίχες που βρίσκονται στη "γέφυρα" της µύτης.

5. Για να δείτε σε ποιο σηµείο θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι σας, κρατήστε διαγωνίως το µολύβι από το ρουθούνι µέχρι το τέλος του µατιού σας και βγάλτε όλες τις τρίχες που βρίσκονται κάτω από το µολύβι. Αυτό θα κάνει τα µάτια σας να φαίνονται πιο µεγάλα.

Extra Tips: 

- Αν αλλάξετε ριζικά το χρώµα των µαλλιών σας, µην αφήσετε τα φρύδια σας να προδώσουν το φυσικό σας χρώµα. Απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό να αλλάξει την απόχρωση και σε αυτά.

- Αν τα φρύδια σας έχουν κενά, µπορείτε να χρησιµοποιήσετε ένα µολύβι ή µια σκιά φρυδιών για να τα γεµίσετε. Καλό θα ήταν να σας βοηθήσει µια αισθητικός µε την απόχρωση την οποία πρέπει να διαλέξετε για να µην διαφέρει από τη φυσική σας.