Τα 8 πιο «ιδιόρρυθμα» ονόματα παιδιών διασήμων

Δημοσιεύθηκε στις

Οι διάσημοι γονείς και όχι μόνο, έχουν την τάση να δίνουν περίεργα ή πιο σπάνια ονόματα στα παιδιά τους. Πως είχαμε κι εμείς μια εποχή που πήγαινες το παιδί σου στο σχολείο, κι άκουγες τρεις Νεφέλες και δύο Λυδίες, στην προσπάθεια να ξεφύγεις από το Μαρία και Ελένη.

Ας ξαναγυρίσουμε στους διάσημους, που στην προσπάθειά τους το παιδιά τους να ξεχωρίζουν ακόμα και στο όνομα, καταφεύγουν σε... ιδιόρρυθμα.


Ας δούμε μερικά:

1.  North West (Βορειοδυτικά)

Η κόρη του Kanye West και της Kim Kardashian

Τουλάχιστον πάντα θα ξέρει πού βρίσκεται στον χάρτη.

2. Harper Seven 

Η κόρη του PDavid Beckham και της Victoria Beckham

3.  Kal-El

Γιος του Nicolas Cage

Α, λάτρης των κόμικς, ο Νικ χάρισε στον γιο του το κρυπτονικό όνομα του Σούπερμαν. Δόξα τω Θεώ, ο Νικ δεν πήγε με το καθημερινό πολιτικό όνομα του Σούπερμαν, Κλαρκ.

4.  Apple Blythe Alison

Κόρη της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin

Όπως εξήγησε η Gwyneth σε συνέντευξή της στην Oprah:

"Βασικά ήταν γιατί όταν ήμουν για πρώτη φορά έγκυος, ο μπαμπάς της μου είπε, αν είναι κορίτσι νομίζω ότι το όνομά της πρέπει να είναι Apple (μήλο). Και απλώς, ακούστηκε τόσο γλυκά, και μου δημιούργησε μια τόσο όμορφη εικόνα, ξέρετε ότι τα μήλα είναι τόσο γλυκά και είναι υγιεινά και... βιβλικά (το μήλο του Αδάμ ακινήτων της Εύας). Απλά νόμιζα ότι ακούγεται έτσι υπέροχο και… ”

5. Seargeoh Cope και Sage Moonblood

Οι γιοί τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Ευτυχώς, ο πατέρας τους έχει πολλά χρήματα για να καλύψει τα χρόνια θεραπείας...

6. Zuma Nesta Rock

Γιος της Gwen Stefani και του Gavin Rossdale

Σίγουρα, το "Zuma" είναι το όνομα μιας παραλίας στο Μαλιμπού. Αυτό είναι ωραίο. Αλλά είναι επίσης ένα παιχνίδι υπολογιστή με θανατηφόρους πέτρα βατράχους. Και η υποκοριστική μορφή ενός όρου για μια κακή γαστρεντερική κατάσταση...

7. Memphis Eve

Κόρη του Bono

“‘Ήταν το βράδυ πριν το Memphis…”

8. Princess Tiaamii

Κόρη της Katie “Jordan” Price

Κάποια στιγμή αυτό το κοριτσάκι θα συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι στην πραγματικότητα πριγκίπισσα και όλα τα επιπλέον φωνήεντα στον κόσμο δεν θα μπορέσουν να ανακουφίσουν το πλήγμα.

Πηγή: themombeat.com