Σύλβια Δεληκούρα: «Όταν γεννήθηκε ο Ορφέας υπήρχε μια τρέλα - Δεν άφηνα κανένα να τον ακουμπήσει»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Τζένη Θεωνά υποδέχθηκε την Σύλβια Δεληκούρα που μίλησε για την πρώτη περίοδο με το παιδί στο σπίτι. Αποκάλυψε  ότι ήταν αρκετά υπερβολική με την ανατροφή του γιου της, σε σημείο που ο σύζυγος της την προέτρεψε να επιστρέψει στους χώρους εργασίας για να ξεκολλήσει πάνω από το παιδί.

«Αφότου γέννησα, υπήρχαν άνθρωποι που δεν με ρώτησαν καν αν μπορώ και αν θέλω να δουλέψω. Τον πρώτο χρόνο ταν επιλογή μου καθαρά να μην δουλέψω να είμαι με το παιδί, αλλά στους 8 μήνες μου είπε ο άντρας μου να πάω να δουλέψω. Δεν με άντεχε, ήμουν τρελή με το παιδί. Δεν ήθελα να το ακουμπήσει κανείς, ήθελα να είμαι εγώ από πάνω του, Όταν γεννήθηκε ο Ορφέας υπήρχε μια τρέλα. Στην πορεία χαλάρωσα λίγο. Ακόμα είμαι τρελή με τον Ορφέα. Κοίταξε να δεις, λάθη κάνω συνέχεια».


«Στα πάντα ήμουν υπερβολική. Τώρα δεν το κάνω γιατί έχει μεγαλώσει και μου εξηγεί τι θέλει να κάνει. Πιο μικρός το μόνο που άκουγε από το στόμα μου ήταν “μη, μη εκείνο, μη το άλλο, μη το σπάσεις, μη χτυπήσεις,”. Είχα ένα φόβο μη χτυπήσει, περνούσα άσχημα και οι γύρω μπυ φυσικά. Ήμουν πάνω από το παιδί, μπορεί να είχα βοήθεια τη μαμά μου την πεθερά μου, αλλά δεν τις άφηναν να τον αναλάβουν, ήμουν κι εγώ εκεί. Ο μπαμπάς του πολύ καλός, αλλά θα επέμβω. Στον μικρό αρέσει πολύ να ψαρεύει, αν θα πάνε μετά καίκάκι να ψαρέψουν μπορέσει να πάρω και 150 τηλέφωνα».

Για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, Δημήτρη, είπε: «Ήταν φίλος μιας φίλης μου. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ στην Γλυφάδα, όπου όλοι ήταν σε έναν χαμό και χορεύανε γιατί ήταν καλοκαίρι. Εγώ δεν ήμουν σε αυτή τη φάση, όπως κι εκείνος γιατί ήταν πιο χαλαρός. Η ερώτηση που του έκανα ήταν τι ζώδιο είναι και μου είπε ότι είναι Ταύρος και έφυγε.

Χαθήκαμε το καλοκαίρι και ξεκινήσαμε μετά να κάνουμε παρέα τον Σεπτέμβριο. Ήμουν με μια παρέα και έρχεται ο Δημήτρης μου φέρνει το κράνος και το μπουφάν και μου λέει “πάμε να φύγουμε ταξίδι”», είπε η Σύλβια Δεληκούρα για την γνωριμία με τον σύντροφό της.

Για τον ερχομό του γιου της: «Το παιδί στους πρώτους μήνες ήταν λες και ήρθε για να καταστρέψει όλη τη σχέση μας. Ήρθε πολύ νωρίς το παιδί! Εγώ στους έξι μήνες (σχέσης) έμεινα έγκυος», είπε η Σύλβια Δεληκούρα καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες»