Συγκλονίζει η Λόρα Μπενάντι για την αποβολή της πάνω στη σκηνή: «Είμαστε συντετριμμένοι»

Δημοσιεύθηκε στις

Η αποβολή "τραυματίζει" κάθε γυναίκα και οικογένεια που τη βιώνει. Η ηθοποιός Λόρα Μπενάντι μια μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram περιγράφει τη στιγμή που απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε, όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Όπως υπογραμμίζει η ίδια, έχει βιώσει κι άλλες φορές στο παρελθόν τη θλιβερή αυτή εμπειρία, ενώ ευχαριστεί τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, το ένα το οποίο γεννήθηκε πέρυσι, μέσω παρένθετης μητέρας.


«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου έπαιζα επί σκηνής μπροστά σε 2.000 θεατές και εκείνη την ώρα απέβαλα. Ήξερα ότι θα συνέβαινε. Ξεκίνησε αργά το προηγούμενο βράδυ. Αν ήταν η πρώτη απώλειά μας, ή ακόμη και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Όμως, δυστυχώς, ξέρω τον πόνο και το κενό μιας αποβολής.  Είναι ένα μονοπάτι που έχω περπατήσει ξανά στο παρελθόν, χέρι-χέρι με τον σύζυγό μου. Αλλά αυτή τη φορά το περπατήσαμε μαζί με μερικούς από τους πιο ευγενικούς, πιο αγαπητούς ανθρώπους που θα έχω ποτέ την τιμή να μοιράζομαι το χώρο μαζί τους. Σας ευχαριστώ όλους σε αυτό το ακροατήριο. Που με βγάλατε από τη θλίψη μου για εκείνη την Ιερή ώρα. Ευχαριστώ την ορχήστρα μου που με κρατούσατε, άνευ όρων, στην καρδιά σας και το προσωπικό που εργάστηκε τόσο σκληρά για να με κάνει να αισθανθώ όσο το δυνατόν πιο άνετα. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τους συναδέλφους μου καλλιτέχνες που συσπειρώθηκαν γύρω μου και με τόση ευγένεια ανταποκρίθηκαν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες μου.
.
Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς παραγωγούς και τις ομάδες τους που θα μπορούσαν να δώσουν ένα masterclass για το πώς να χειριστούν μια προσωπική έκτακτη ανάγκη με ενσυναίσθηση και συμπόνια. Ευχαριστώ την αξιόλογη πεθερά μου και τον πεθερό μου που προστάτευσαν την Έλλα από την πραγματικότητα αυτής της εμπειρίας και της χάρισαν τις καλύτερες στιγμές της ζωής της ενώ "η μαμά της πονούσε".

Ευχαριστώ αυτή τη μικρή ψυχούλα που με επέλεξε ως το σπίτι της, έστω και για λίγο.

Ο Patrick και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την οικογένεια που έχουμε και για το θαύμα των δύο μικρών κοριτσιών μας. Το ένα το κουβαλάω εγώ και το άλλο το κουβαλάει ένας επίγειος άγγελος.

Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί, όπως έχουμε κάνει εμείς και τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Τα μοιράζομαι όλα αυτά, όχι για να συγκεντρώσω συμπάθεια ή προσοχή, αλλά για να υπενθυμίσω στους πολλούς ανθρώπους και τις οικογένειες που έχουν υποφέρει και θα υποφέρουν με αυτόν τον τρόπο ότι δεν υπάρχει ντροπή σε αυτού του είδους την απώλεια. Ότι δεν είστε μόνοι. Και για να υπενθυμίσω και στον εαυτό μου. 🤍

Το χέρι μου στο δικό σου,
Laura», έγραψε η Λόρα Μπενάντι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Benanti (@laurabenanti)