Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για το παιδί που δεν ήρθε... «Το μεγαλύτερο βάσανο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που ονειρεύονται τη μητρότητα, που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί, αλλά δεν καταφέρνουν να γίνουν μαμά-δες. Οι γυναίκες αυτές βιώνουν θλίψη και ματαίωση. Είναι πολύ δύσκολο και σκληρό να θέλει κάποιος παιδί και να μην αποκτά.

Η ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου, είναι μια από αυτές τις γυναίκες, που αγωνίστηκαν αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν ένα μωρό στην αγκαλιά τους. Και όπως εξομολογήθηκε αυτό ήταν πολύ επίπονο για την ίδια.


H Δανάη Μπάρκα συνάντησε την σπουδαία ηθοποιό Ξένια Καλογεροπούλου για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει: «Δύσκολες περιόδους στα επαγγελματικά όλοι περνάμε. Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα».

Αναφορικά με τις δουλειές που είχε στη δουλειά, είπε: «Υπέφερα στον κινηματογράφο, γιατί γίνονταν όλα βιαστικά και πρόχειρα. Κάποιες φορές υπήρχαν κακά σενάρια. Στο θέατρο ήμουν πιο ευτυχής».

Η απόφαση να ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο, όπως αποκαλύπτει, ήρθε στα χρόνια της χούντας, όταν όλα ήταν μελαγχολικά και επιθυμούσε να κάνει κάτι χαρούμενο.

«Σε μία παράσταση για παιδιά πρέπει να έχεις ένα πρώτο επίπεδο κατανοητό αλλά να έχει και πράγματα που είναι εκεί αλλά δεν τα καταλαβαίνεις. Έτσι είναι και στον έρωτα» εξηγεί χαρακτηριστικά.

Λέει πως πλέον ο κόσμος τη σταματά και της μιλά για αυτά που γράφει και της αρέσει πολύ.

Κλείνοντας, η Ξένια Καλογεροπούλου είπε: «Σε μία παράσταση για παιδιά πρέπει να έχεις ένα πρώτο επίπεδο κατανοητό αλλά να έχει και πράγματα που είναι εκεί αλλά δεν τα καταλαβαίνεις. Έτσι είναι και στον έρωτα. Μου φαίνεται αμφίβολο εάν θα υπάρχω το 2024 αλλά μου αρέσει που μου προτείνουν δουλειές».