Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιχνίδια στον κήπο με τον γιο της - Οι μικροχαρές που δεν θέλει να χάνει

Δημοσιεύθηκε στις

Όλοι μας έχουμε επηρεαστεί ψυχολογικά από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Γι' αυτό πρέπει να χαιρόμαστε τις μικροχαρές της καθημερινότητας και να μην τις προσπερνάμε, διότι όλα μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή.

Αυτό το δυνατό μήνυμα στέλνει η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς έχει θορυβηθεί κι αυτή από τις τελευταίες εξελίξεις και τα δραματικά γεγονότα.

Η παρουσιάστρια του Alpha είναι και μια πολύ γλυκιά μαμά και φροντίζει παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, να περνάει αρκετό χρόνο με τα τρία της παιδιά, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη – Εφραίμ. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της, μπορεί να μην ειναι μαζί τους το πρωί,  αφού φεύγει νωρίς για τη δουλειά (το πρωινό τα αναλαμβάνει ο σύζυγός της Θέμης Σοφός), ωστόσο από το μεσημέρι και μετά είναι συνεχώς μαζί τους και είνια αυτή που τα τρέχει στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.

Έτσι και χθες, μετά το τέλος της εκπομπής της και αφού επέστρεψε στο σπίτι της αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ήλιο και να βγει στον κήπο με τον μικρό Γιαννάκη προκειμένου να απολαύσουν μερικά παιχνίδια με την μπάλα έχοντας ως συντροφιά και το σκυλάκι τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram της οποίες συνόδευσε με ένα αισιόδοξο μήνυμα .

«Σκεπτόμενη ότι η ζωή αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη το μυαλό ανατρέχει σε μικροχαρές της καθημερινότητας. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και γι’ αυτό τίποτα δεν πρέπει να προσπερνάμε! Εύχομαι σύντομα το καλό να κερδίσει το κακό!» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)