Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της έχει γενέθλια και η παρουσιάστρια μιλά για το μικρό της "ταλιμπανάκι"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είναι μόνο μια πετυχημένη παρουσιάστρια, αλλά και μια ευτυχισμένη μανούλα τριών παιδιών, της Νάγιας, της Μαρίας και του Γιάννη - Εφραίμ.

Σήμερα ο μοναχογιός της έχει γενέθλια!  Κλείνει τα τρία του χρόνια και η μανούλα του ευχήθηκε αρχικά με μια τρυφερή φωτογραφία στο instagram, που απεικονίζει εκείνη να κρατά το μικρό της νεογέννητο στο στήθος. "Σαν σήμερα τρία χρόνια πριν .... Χρόνια πολλά πρίγκηπα μας!" ήταν το λιτό, αλλά ουσιαστικό μήνυμά της.

Αργότερα του ευχήθηκε και μέσα από την εκπομπή της "Happy Day", γεμάτη χαρά και συγκίνηση: «Αυτή ακριβώς την ώρα, 8.05, πριν από τρία χρόνια γέννησα τον Γιαννάκη… Αυτό το μωράκι το θέλαμε πάρα πολύ, όπως και τα τρία παιδάκια μας, αλλά εντάξει πια στο τρίτο-επειδή είχε και πέντε χρόνια απόσταση από τη Νάγια, την πρώτη μας κόρη- ήμασταν πιο συνειδητοποιημένοι γονείς. Ήρθε και συμπλήρωσε την όμορφη οικογένειά μας και τώρα είναι ένα πλασματάκι… Ένα ταλιμπανάκι που τρέχει, που είναι πολύ ζωηρό και έχει περάσει πολύ χρόνο με τις αδερφές του. Και τον λατρεύουμε!

Γιαννάκη – Εφραίμ να είσαι γερός και ευτυχισμένος χρόνια πολλά, να ‘σαι γερός και ευτυχισμένος και όλα τα καλά να υπάρχουν στη ζωή σου και στον δρόμο σου» είπε η όμορφη παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)