Σιλό Τζολί: Η 18χρονη ήθελε να αφαιρέσει το επίθετο του πατέρα της Pitt, εδώ και 4 χρόνια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Σιλό Τζολί, κόρη των Angelina Jolie και Brad Pitt, επιθυμούσε να αλλάξει το επίθετό της (αφαιρώντας το Pitt)  εδώ και τέσσερα χρόνια. Τελικά, έκανε την αλλαγή αμέσως μόλις ενηλικιώθηκε.

Η Σιλό Τζολί κατέθεσε τα χαρτιά για την αφαίρεση του επιθέτου του πατέρα τηςτη Δευτέρα 30 Μαΐου, τρεις ημέρες μετά τα γενέθλιά της, προκαλώντας συζητησεις στο Χόλυγουντ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τη μητέρα της, ότι έχει «δηλητηριάσει» τα παιδιά εναντίον του πατέρα τους.


Η Dailymail αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Σιλό Τζολί είχε προσλάβει δικό της δικηγόρο για να χειριστεί την υπόθεση και ότι περίμενε από τα 14 της για να μπορέσει να προβεί σε αυτή την κίνηση, λόγω του ότι ήταν ανήλικη και δεν επιτρεπόταν νομικά.

Ο λόγος πίσω από την απόφαση της Σιλό

Μια πηγή που γνωρίζει τη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Angelina Jolie και του Brad Pitt αναφέρει ότι η Σιλό Τζολί προχώρησε στην αλλαγή του επιθέτου λόγω της παραβίασης των δικαιωμάτων της, τα οποία είχε αποκτήσει ως θύμα επίθεσης που υποτίθεται ότι συνέβη σε ένα αεροπλάνο που επέβαινε η οικογένεια Τζολί - Πιτ, μεταξύ της Νότιας Γαλλίας και των ΗΠΑ.

Η Σιλό κατηγορεί τον πατέρα της για τις δικαστικές και εξωδικαστικές κινήσεις που έκανε όταν η Jolie ζήτησε να καταθέσουν τα παιδιά για το ζήτημα της επιμέλειας.

Οι διαδικασίες για την επιμέλεια κράτησαν έξι μήνες και έγιναν κεκλεισμένων των θυρών. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Pitt και η Jolie θα μοιράζονταν την επιμέλεια των παιδιών, απορρίπτοντας κάθε αίτημα να καταθέσουν για να ακουστεί η άποψή τους.

Η Σιλό αποφάσισε τότε να κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα της, και το έκανε μόλις έγινε 18.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι και η Vivienne Jolie χρησιμοποιεί πλέον μόνο το επίθετο της μητέρας της.