Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα

Δημοσιεύθηκε στις

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πριν έξι μήνες απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, την κόρη τους, την οποία ονόμασαν Λίλιμπετ Νταϊάνα.

Μέχρι τώρα όμως δεν είχαν δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφία της. Με αφορμή  τις εορτές, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισαν να μοιραστούν ένα τρυφερό στιγμιότυπο  της οικογενείας τους σε μία χριστουγεννιάτικη κάρτα που δόθηκε στη δημοσιότητα. Έτσι μας σύστησαν για πρώτη φορά την μικρή τους κόρης.


Σε αυτή η 40χρονη Μέγκαν δηλώνει ψηλά την κορούλα τους, ενώ ο 37χρονος Χάρι χαμογελάει και έχει τυλίξει το ένα χέρι του γύρω από τον 2χρονο γιο τους, Άρτσι, ο οποίος μοιάζει καταληκτικά με τον Χάρι. Έχει κληρονομήσει τα χρώματα του και τα κόκκινα μαλλιά του.

«Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Λίλιμπετ, στον κόσμο. Ο Άρτσι μας έκανε “μαμά” και “μπαμπά” και η Λίλι μας έκανε οικογένεια», γράφουν ο Χάρι και η Μέγκαν στην κάρτα τους.

«Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε αρκετούς οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν οικογένειες – από εκείνες που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν έως αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ’ αποδοχών. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και μια ευημερούσα νέα χρονιά από την οικογένειά μας μέχρι τη δική σας! Ο Χάρι, η Μέγκαν, ο Άρτσι και η Λίλι» σημείωσαν επίσης στην κάρτα.

Δείτε την όμορφη οικογένεια:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)